U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht

Vismaat Gezocht
Hallo
Ik ben Gijs, 44 jaar uit Bergharen en zoek een vismaatje voor de regio Maas en Waal.
Meestal vis ik in het weekend en dan op witvis met een vaste hengel.
En samen vissen is net wat leuker als alleen toch!!!

Groetjes Gijs
Gijs
Bergharen/Wijchen
12/06/2024
Vismaat Gezocht
Goedendag, voor mijn zoon zijn wij opzoek naar een visclubje of iemand die hem het vissen wil leren. Ook zou hij het leuk vinden om wat visvrienden te maken. Bedankt alvast! Groetjes ook namens onze grote visfanaat
Joyce
Purmerend
28/05/2024
Vismaat Gezocht
Vismaat gezocht om regelmatig mee te gaan vissen op zee met de boot regio terneuzen -breskens-zeebrugge.
Kurt
Terneuzen
17/05/2024
Vismaat Gezocht
Hi all

Looking for a vismaat around den Bosch or Rotterdam area.

I have been fishing since many years, it is really my passion. I also have bought a really nice bass boat that is situated in Drimmelen, to fish the Biesbosch and Hollands Diep, mostly for Snoekbaars, here and there Snoek and Bass. This year, I also want to start up coast fishing for Tong and Bot in the Rotterdam area. This year, I also want to start up coast fishing for Tong and Bot in the Rotterdam area, which I find interesting to explore.

Short intro to myself: I moved to the Netherlands a year ago, lived in germany before that, 33 years old, living in den Bosch now. I am still learning Dutch- understand a lot but more comfortable speaking English. Looking for a fishing buddy to explore Hollands Diep and Rotterdam port area with.

Interested? Send me a message: timdenbosch1990@gmail.com
Tim
Den Bosch
12/04/2024
Vismaat Gezocht
ik ben sander 34 jaar vis graag op snoek andere roofvis is natuurlijk ook mogelijk op zoek naar en vismaatje regio utrecht
sander
Utrecht
26/03/2024
Vismaat Gezocht
Hallo ik ben Gerrit mijn vrouw houdt niet van vissen. Maar vindt alleen vissen niet zo geslaagd. Daarom zoek ik iemand die ook graag vist, ik ben niet iemand als ik hier niks vangt naar een ander plek gaat. Dus ben jij iemand die van vissen houdt en ook iemand zoekt. Laten we een x gaan vissen in de buurt van Delft misschien klikt het.
Grtjs Gerrit
Gerrit
Delft
18/03/2024
Vismaat Gezocht
Hallo,

Ik ben niet direct op zoek naar een vismaat, maar wel naar iemand die mij wegwijs kan maken in het vissen op Rhederlaag. Tot nu toe ben ik op Rhederlaag weinig succelvol geweest met de vangsten en vind het maar een moeilijk water. Aangezien het dicht bij huis is zou ik toch graag van een ervaringsdeskundige meer over dit water te weten willen komen.
Ik heb een kleine visboot met Garmin apparatuur, een benzine motor en een frontmotor, dus dat is het probleem niet, maar zou graag iemand willen ontmoeten die mee wil gaan met vissen en ook ervaring heeft met het vissen op Rhederlaag.

Hopen op een positieve reactie,

groeten,

Chris (63 jaar).
Chris
Arnhem
22/02/2024
Vismaat Gezocht
Hallo, ik ben op zoek naar een gezellige vismaat met boot, die net als ik graag op roofvis vist. Ik heb veel ervaring op het gebied van roofvis vissen en heb al veel grote vissen gevangen. Ik woon in Amsterdam. Ik ben 66 jaar. Door een handicap aan mijn been, loop ik met krukken, maar ik kan wel autorijden. Mocht je het leuk vinden om mij een keertje mee te nemen, dan hoor ik het graag.
Wie weet tot ziens, Bert.
Bert
Amsterdam
07/02/2024
Vismaat Gezocht
Wie in mijn woonomgeving is ook gepensioneerd, heeft derhalve vrije tijd en heeft interesse in WITVISSEN.
Graag contact om eens samen te gaan vissen in noord(west) Friesland.
Frans
Sexbierum
28/01/2024
Vismaat Gezocht
Goedendag,
Mijn naam is Fons, 64 jaar. Ik ben woonachtig in Rotterdam en heb vele jaren ervaring als hobby visser. Nu zoek ik een maatje om samen bijvoorbeeld bij Nieuwe Waterweg / Hoek van Holland te gaan vissen. Is er iemand die interesse heeft? Zou tof zijn.
Gr. Fons
Fons Veesaert
Rotterdam
24/01/2024
Vismaat Gezocht
Hallo ik ben Gino, 19 jr, ik zoek iemand om mee te roofvissen doe dit nu alleen en dat begint saai te worden. HEb ook interesse in karper en witvis ben daar alleen minder ervaren in, laat maar weten als je interesse hebt.

Mvg
Gino
Zwolle
05/12/2023
Vismaat Gezocht
Ik ben van plan een bellyboot aan te schaffen en zoek iemand die ook een bellyboot heeft om samen te vissen. Ik woon in den haag en vind het niet erg een stukje te rijden.
jordy
den haag
30/11/2023
Vismaat Gezocht
Ben op zoek naar een (gezellige) vismaat om twee tot drie maal per jaar een korte week te gaan naar een betaalwater
omdat het een korte week is bij voorkeur in Nederland andere opties natuurlijk mogelijk
graag zou ik maart 2024 eerste trip plannen
marc mommersteeg
UDEN
30/10/2023
Vismaat Gezocht
Hallo .mijn naam is Willem 67 jaar. Kom uit almere .Ben op zoek naar een vis maat .heb het vissen weer opgepakt na een lange tijd.vis nu alleen vindt ik niet gezellig ( begin in mijn eigen te praten ) interesse..willemnijveldt@gmail.com
Willem Nijveldt
Almere
25/10/2023
Vismaat Gezocht
We komen een persoon tekort voor een vistrip naar Egypte rode zee
Van 13 tot 21 febr 2024 alle materialen zijn aanwezig ,of je eigen materiaal
Mee nemen
Laat maar horen
Gerard bultink
Naaldwijk
20/09/2023

Vismaat Gezocht
Goede dag allemaal,
Ik ben Sjon e ik ben 36 jaar jong. Ik woon in den bosch, en mijn favoriete hobby is statisch op karper vissen, Ook vis ik graag in de winter
( het liefste zelfs)
Graag lange weekenden of weken weg lekker in een tent met een heerlijke kop warme chocomelk en wachten om een mooi visje te kunnen vangen! Alleen ik vis niet graag alleen, omdat het minder gezellig is. en een echte karper maat die waar ik mee kan kletsen is gewoon heel gezellig.
Ook heb ik alle materialen vooral echt alleen maar merken, en een voerboot.
Ik ben een beginnend karper visser.

Ik heb alleen geen rijbewijs maar ik ben bereid om mee te delen in de kosten.

Spreekt jouw mijn oproepje wel aan? en ben jij echt serieus ? en heb je ook echt veel ruimte om te vissen ?
Stuur mij dan heel graag een appje met een tekst over jouw zelf en wat je ervaring is en we gaan dan samen kijken naar een datum voor een kennismaking

Mijn nummer is
0616666730
Sjon
den bosch
03/09/2023
Vismaat Gezocht
Ben 81 jaar en wil volgend jaar weer naar midden Noorwegen vissen op kabeljauw, koolvis , pollack en heilbot. Ben daar al meerdere jaren geweest en heb voldoende materiaal voor 2 personen.
Heb geen vismaat meer. Als je interesse hebt en je bent 60+ laat het me weten.
Jan Brand
Sneek
28/08/2023
Vismaat Gezocht
Ben sinds een paar maanden, na jaren niet meer gevist te hebben, weer gaan vissen op roofvis. En heb de smaak weer flink te pakken. Nu de volgende stap weer een vismaat vinden om de lol/passie mee te delen.

Ik ben 52 en woon in Bavel vis nu meerdere keren in de avond en het weekeinde op alle soorten roofvis.

Heb je zin om dit een keer samen te doen stuur een berichtje. Vis de helft van de tijd van de kant de andere helft vanuit de bellyboot.
Paul
Bavel
27/08/2023
Vismaat Gezocht
Hallo roofvissers,

Mijn naam is Jan 35 jaar oud. Ik ben een fanatieke visser alleen mis alleen een vismaat om de hobby mee te delen. Vind jij het leuk om samen met mij actief op roofvis te gaan vissen in omgeving Arnhem let me no.

Gr jan
Jan
Groessen
22/08/2023
Vismaat Gezocht
Hallo, ik ben Michel en ben 42 jaar.
Langs deze weg ben ik op zoek naar een vismaat in de omgeving van Moerdijk en omstreken.
Ik vis graag op roofvis, maar ook op witvis en ga graag zeevissen.
Mocht jij op zoek zijn naar een vismaat, laat het me weten.
Mvg. Michel.
Michel
Zevenbergschen hoek
09/08/2023