image description

Win een Shimano Stella

Snoekstudiegroep  

Win een Shimano Stella  

In 2018 heeft de Snoekstudiegroep, SNB, wel een heel spectaculaire actie. Je kunt er maar liefst twee Stella FJ molens van Shimano winnen met een winkelwaarde van €750,--.

We hebben twee molens. Eentje voor onze trouwe leden en eentje voor alle nieuwkomers van dit jaar.

Visma
In de nieuwste editie van ons magazine Snoekerijen is met een grote advertentie deze pracht-actie gelanceerd. Tijdens de komende Visma in Ahoy Rotterdam trappen we breed af. Op de stand van de SNB krijg je alle informatie en we gaan er voor zorgen dat deze actie niet te missen is. Hieronder lees je meer over waarom je juist nu lid van de SNB moet worden. Het kan je zomaar een topmodel werpmolen opleveren. Alsof dat nog niet genoeg is krijgt ieder nieuw lid die zich op de Visma aanmeldt een attentie van de SNB mee!


Dit jaar maak je kans op het winnen van een fantastische Shimano Stella werpmolen met een waarde van maar liefst  € 750,--. We hebben twee van deze molens beschikbaar.

Actie 1:
Ben je al langer lid van de SNB, kom dan naar onze komende Pike Experience op zondag 7 oktober. Hier verloten wij een Stella molen onder al diegenen die een gratis lot bij ons komen halen. Op vertoon van je Ledenpas krijg je zo’n lot en ding je mee. Er wordt natuurlijk gecheckt of je tot onze betalende leden behoort die vóór 1 januari 2018 lid waren en dat nu nog steeds zijn.

Actie 2:
Iedereen die dit jaar lid wordt van de SNB maakt kans op de tweede Stella molen. Deze actie loopt van 1 januari 2018 t/m zondag 2 december tijdens de beurs in Utrecht. Hier gaan we onder alle nieuwe leden van dit jaar ook een Stella molen verloten. Hiervoor hoef je niks anders te doen dan lid worden en betalen. Wij zorgen dat je gegevens “in de pot” terecht komen. Op de beurs in Utrecht verloten we dan die zondag de tweede Stella.

Bedenk je eens: Een molen van € 750,--  winnen voor een lidmaatschap per jaar van nog geen € 30,--. Zou dat niet prachtig zijn?

Dus:
Als je al lid bent kom je 7 oktober naar de Pike Experience.
Als je nog geen lid bent, doe dat dan dit jaar, maak kans op de Stella en profiteer gelijk van alle andere leuke voordelen en mogelijkheden bij de SNB.

Direct inschrijven als lid? Dat kan heel makkelijk via onderstaande link naar het opgave formulier op onze website:

http://www.snoekstudiegroep.nl/lidmaatschap/online-lid-worden.html

Veel plezier en succes dit jaar met en bij de SNB.