image description

Kijk de kunst af bij EFFA vliegvisdemonstraties

Visma    

Kijk de kunst af bij EFFA vliegvisdemonstraties  

De European Fly Fishing Association (EFFA) is dit jaar weer present op de Visma met werpinstructeurs en een vliegvisbaan waar je de fijne kneepjes van het vliegvissen kunt bekijken en aanleren.

Met leden in 23 landen is de EFFA een betrouwbaar keurmerk geworden en een adres waar je het vliegvissen van gecertificeerde instructeurs kunt aanleren in cursussen en werplessen.
 

Kijk de kunst af bij demonstraties van de EFFA.

EFFA 
De EFFA heeft leden en specialisten op tal van onderdelen van het (vlieg)vissen, het vliegenbinden, het visgidsen, waterbeheer en bestuur. Zij worden verenigd in de gezamenlijke passie voor het vliegvissen, te herkennen aan het credo United by True Passion. 

Instructeurs
In Ahoy komt de EFFA met een ambitieus programma vol leerzame theorie- en praktijkdemonstraties. Bekende instructeurs als Bas de Bruin, Rudy van Duijnhoven, Sepp Fuchs en Richard Verbeek geven demonstraties en andere EFFA-instructeurs wisselen dat af met werpinstructies. 

Op de stand van de EFFA kun je alles nog eens doorspreken en alle informatie inwinnen over het vliegvissen en werpen. Natuurlijk kun je ook lid worden en je aanmelden voor een cursus. 

Online bestellen
Krijg je al Visma kriebels? Houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering! En natuurlijk wil je dit alles zelf beleven tijdens de Visma, dus wees erbij en bestel je kaarten alvast met korting online: klik hier.

ANDEREN LAZEN OOK