image description

Ben u van de partij op 13 en 14 mei?

Eindelijk weer een Fly Fair! Op zaterdag 13 en zondag 14 mei 2023 wordt dit unieke evenement gehouden bij 't Smallert in Emst. Google maps link.

Uiteraard is dit evenement niet compleet zonder standhouders. Bent u dit keer van de partij? De inschrijving is nu mogelijk. De organisatie voorloopt zeer voorspoedig en de eerste standhouders hebben zich al ingeschreven voor een plekje op dit unieke evenement. Met een vol programma met onder andere werpdemonstraties en -instructies, workshops, lezingen en heel veel vliegbinders is er voor iedere bezoeker wat wils. Er is volop (gratis) parkeergelegenheid en de online kaartverkoop start op korte termijn. Alle ingrediënten zijn dus goed voor een mooi vliegvis weekend.Omdat een evenement als de Fly Fair niet kan bestaan zonder de deelname van standhouders zouden we het erg leuk vinden als u ook een plekje op de Fly Fair inneemt.
Alle mogelijkheden zijn opgenomen in een uitgebreide exposantenbrochure. Deze is op de website te vinden via deze link. Direct aanmelden? Dat kan via het aanmeldformulier via deze link.

Op de site staan diverse locaties in de omgeving waar u kunt overnachten als hier behoefte aan is. Deze locaties zijn hier terug te vinden.

We gaan er weer een fantastisch evenement van maken. De organisatie heeft er in ieder geval veel zin in om iedereen weer te ontmoeten.