image description

Tips & Trics: Grote tweedehands vliegvisbeurs plaats bij Fly Supply

Dit weekend, op 25 en 26 mei, vindt er een grote tweedehands vliegvisbeurs plaats bij Fly Supply in de winkel in Lelystad. Fly Supply is overspoeld met een ongelooflijke hoeveelheid producten. Er zijn extra hengelrekken aangeschaft om de honderden hengels die binnen gekomen zijn te kunnen plaatsen.

De vitrinekasten staan vol met tweedehands reels, allemaal beschikbaar op de speciale beurs. Er is zo veel bindmateriaal dat zelfs de best uitgeruste vliegviswinkels in Europa jaloers zouden zijn. En als je van boeken houdt, hebben we een schat aan vliegvisboeken met unieke en zeldzame titels voor je klaarliggen om te ontdekken.


 

Ook zijn er waadpakken, schoenen, tassen, vliegvisvesten en heel veel kleding voor spotprijzen verkrijgbaar. Mis deze fantastische kans niet om geweldige deals te scoren en unieke vondsten te doen. We kunnen niet wachten om je te zien!


 
Lees verder om een glimp op te vangen van wat Fly Supply verder voor je in petto heeft.
 
ATH & Dutch Reels

Als je houdt van prachtig ontworpen reels die wereldwijd zeer gewild zijn, heeft Fly Supply iets speciaals voor je. Dit weekend presenteert Fly Supply met trots een grote collectie van mooie werken van een van de grootste reelmakers die Nederland ooit heeft gekend, Ari ’t Hart. Zijn meesterwerken zijn te zien en te koop. Dit is een unieke kans om een echt kunstwerk in handen te krijgen en je vliegviscollectie te verrijken. Mis deze exclusieve kans niet om vakmanschap en geschiedenis aan je uitrusting toe te voegen!

Ronald Pop en Bart Reitsema

Speciaal voor dit weekend verwelkomen we de vise-virtuozen Ronald Pop en Bart Reitsema. Net op tijd voor de start van het roofvisseizoen, zullen zij je begeleiden bij het maken van lente streamers die zeker die hongerige snoeken, bulldog baarzen en schichtige snoekbaarzen zullen verleiden. Ook de vliegen voor op de rivier worden niet vergeten.

Boot

Er is meer! Zoek je de ultieme manier om de beste visplekken te bereiken? Kijk dan eens naar deze beauty. Speciaal samengesteld voor vliegvisliefhebbers, is deze boot volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een fantastische dag op het water. Van opbergruimte voor je uitrusting tot fish finder technologie, alles is geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Met deze boot vaar je met een grote glimlach van stek naar stek, klaar om je volgende grote vangst binnen te halen!
 
Vergeet dus niet je trekhaak mee te nemen!

 
 
Peacock Bass

Heb je ooit een Peacock Bass gevangen? Zo niet, dan is dit je gouden kans om je vaardigheden te testen tegen een van de felst vechtende vissen ter wereld. En als je
al eens het genoegen hebt gehad, weet je welke spannende uitdaging je te wachten staat op deze onvergetelijke reis.


 
Dit weekend zijn we verheugd aan te kondigen dat John en Joris van Visreis.nl aanwezig zullen zijn op de tweedehands beurs bij Fly Supply. Ze staan te popelen om je alles te vertellen over de spannende visreis die ze tot in de puntjes hebben gepland. Naast de Peacock Bass trip hebben ze nog veel meer prachtige locaties Mis deze kans niet om uit eerste hand te leren van ervaren vissers en je volgende grote avontuur te beginnen!


   
We kijken ernaar uit je te zien!
 
Fly Supply Tweedehands Beurs

  • Zaterdag 25 mei 2024 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 26 mei 2024 10.00 – 17.00 uur

Locatie:
Fly Supply Winkel
Vijzelweg 49
8243 PM Lelystad