Easy Day Fishing

Visgids-service:

klik om de website te bezoekenEasy Day Fishing

Even voorstellen, mijn naam is Arnold van Deijck. De interesse voor sportvissen en varen is ontstaan in mijn vroege jeugd. De sloot achter ons huis was mijn grootste vriend. Ieder vrij uurtje (en soms ook niet vrije!) was ik te vinden aan de waterkant. Mijn werk vond ik ook in de watersport en ben daar als sinds mijn 18e in werkzaam.

Ruim 12 jaar geleden ben ik voor het eerste specifiek op snoekbaars gaan vissen op het IJ en Noordzeekanaal. In de loop der tijd heeft dit water zijn geheimen voor mij prijs gegeven, het IJ en Noorzeekanaal blijven mij intrigeren en ik blijf zoeken naar nieuwe stekken en technieken.

De thuishaven van mijn boot is het Nieuwe Meer, een heel ander soort water. Ook dit wat moeilijkere water geeft zo langzamerhand haar geheimen aan mij prijs. Het grote voordeel van het Nieuwe Meer is dat je er heerlijk rustig zonder hinderlijke golven en druk scheepvaartverkeer kunt vissen. Het Nieuwe Meer heeft een goede snoekstand en ik wissel hier graag het snoekbaarsvissen af met het actief vissen op snoek.

Ook de Ringvaart, kleine Poeltjes bij Aalsmeer en de Westeinderplas, zijn goede snoekwateren. Voor de Westeinderplas is een plaatselijke vergunning nodig. Trollen en lekker actief de kantjes afwerpen zijn hier favoriet. Naar wens kunnen we naar al deze wateren gaan om te vissen. Het vissen gebeurt onder de voorwaarde “catch&release”; de gevangen vis wordt direct teruggezet.

De visdag
De visdag duurt ca 8 uur afhankelijk van de vangsten en het weer. De opstapplaats is bij de Jachthaven aan het Nieuwe Meer, tijdstip van vertrek in principe 07.30. De dag kan in overleg ingedeeld worden, tijdstip van vertrek en terugkomst zijn aan te passen. Aan boord zijn de specifieke hengels en verticaalspullen aanwezig voor optimaal visgenot. Het gebruik hiervan is inbegrepen bij de prijs, echter bij schade of verlies bereken wij de kostprijs door. U dient in het bezit te zijn van een geldige vispas inclusief lijst met viswateren.

Tarieven
Een visdag kost € 175,00 voor 1 persoon en bij 2 personen € 125,00 per persoon. Dit is inclusief brandstofkosten van de boot en gebruik van hengelsportmateriaal. Schades en eventueel verspeeld kunstaas wordt tegen kostprijs in rekening gebracht.

Contact: Arnold van Deijck - 06 50 293 893 - Voor informatie kunt u mij altijd even bellen. Meer informatie is tevens te vinden op EasyDayFishing.nl


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Visgidsenstraat in Utrecht
Willem Moorman -
image description
Snoekbaarzen op het IJ en Noordzeekanaal
Willem Moorman -