image description

Combat Shad, de Duitse legende nu in Nederland verkrijgbaar

Fish Inn  

Combat Shad, de Duitse legende nu in Nederland verkrijgbaar  

Doordat de heren van Fish Inn altijd erg kort op de op de laatste hypes en trends zitten hebben ze weer een pareltje in handen. 

Ze mogen zich het eerste combat shad verdeelpunt van Nederland noemen. De combat shad straalt van zich af dat deze gemaakt is voor en door de visser. 

Het geribbelde profiel zorgt voor super veel trillingen die zowel tijdens het werpend als verticaal vissen voor een sublieme vibratie zorgen. 

Het leger aan verleidelijke kleurstellingen maakt de Combat shad onweerstaanbaar voor al onze zoet maar ook zoutwater rovers.

Op de meeste visdagen krijg je slechts een klein aantal voorzichtige aanbeten. Helaas worden deze vaak gemist omdat de vissen zo pietleuterig bijten. 

Gelukkig kan de combatshad hier verandering in brengen. De Combat Shad heeft een troef in handen, door de sterke knoflook smaak en het ingegoten zout beseft de roofvis pas na enige tijd dat hij is gevallen voor de combat shad. Hierdoor heb je als visser veel meer tijd om de haak te zetten. 

De Combat Shad kun je klassiek vissen met een loodkop, of met behulp van de ingegoten ruimte voor een offsethaak met finessemethoden als dropshot, Texasrig of de Carolinarig vissen. 

Met keuze uit acht kleuren zit de vangende kleur voor jouw perfecte visdag er altijd bij. De Combat Shad is jouw ideale partner op de dagen dat de vissen met dat beetje extra nodig hebben.