image description

Zicht op zeebaars: Oeps nog een paar weekjes wachten…

Na heel wat leuke snoekbaars sessies ben ik heel blij dat de dagen zo langzamerhand. gaan lengen en de zeewatertemperatuur door is gestegen tot bijna 9,5 graden. Tijdens gesprekken  met visvrienden komt keer op keer het onvoormijdelijke woord zeebaars weer ter sprake.


Nog ff genieten van de prachtig getekende zoetwater stekels!


Het mooie Haringvliet blijft een stek met "kuren" !

Onze meest geliefde sportvis van net zilte nat. De vis die jaarlijks weer vele honderden sportvissers het bekende zeebaarsvirus bezorgt. Geloof me een dril met deze krachtpatser is zo verslavend dat je er nooit meer vanaf komt! Ik hoop dat het weer zo blijft de komende week en zeker...dat we geen nachtvorst krijgen dat verwacht ik de eerste aanbeten zo rond de 1e a 2e week van april. Belangrijk is dat je je kunstaas aanpast aan de te verwachte aasvis dus echt super kleine shadjes en hele lichte kopjes. (  hoor mijn pod-cast) zwevend vissen is zeker de eerste maand het recept.


Soms moest je werkelijk alles uit de hoge hoed toveren om een aanbeet af te dwingen.


Oeps nog een paar weekjes wachten....

Op zaterdag 18 mei start ik weer met mijn drukbezochte zeebaarsworkshops tijdens zo'n workshop leer ik je binnen een tijdsbestek van 4 uur alle ins- en outs van deze spectaculaire visserij. Indien nodig zorg geheel gratis voor hef hengelmateriaal.

Kunstaas is ook gratis aanwezig dus wat houdt je tegen om je eerste dril aan te gaan met deze krachtpatser. Kijk voor alle info even op mijn site zeebaarsworkshop.nl je kunt eenvoudig boeken via je mobiel.

 

Stekel ze

The Base Whisperer. 

Joop.