image description

The story goes on…!

Groot nieuws in de botenwereld!

Bedenker én oud-eigenaar van Marcraft komt met een nieuwe, spectaculaire, aluminium gelaste visboot.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan......en zo begon het vorig jaar ineens weer te kriebelen. Mijn broer (en tevens mede-eigenaar geweest) heeft nog een Marcraft in zijn bezit en we vissen er regelmatig mee. Daarnaast vis ik ook nog geregeld met oud klanten in hun eigen Marcraft boot.

Iedere keer als ik met een door ons gebouwde boot op pad ga, kan ik niets anders zeggen dan dat ik nog steeds smoorverliefd ben op dit prachtige product! In 2004 bouwde ik in m’n eentje de eerste Marcraft. Tijdens de bouw werd me duidelijk dat ik iets moois had bedacht. 7 jaar later en 210 boten verder, verkocht ik zowel het merk als het bedrijf aan iemand die niet goed met dit mooie merk is omgegaan,en we weten allemaal hoe het is afgelopen. Over en uit.

Dus geen woord meer over mijn prachtige idee uit 2004, want ik kom met iets nieuws! Beter, lichter, sterker, goedkoper...en alle andere sublieme eigenschappen komen weer terug in de nieuwe botenlijn. Ik heb dezelfde ontwerper gevraagd om zijn allernieuwste techniek en “snufjes” te gebruiken om een nog betere boot te ontwerpen. En dat is volgens de kenners gelukt. De boot zal natuurlijk uit het oersterke 4 mm zeewaardig aluminium worden vervaardigd. De lijn zal ook een beetje lijken op de “oude” boten.

We gaan samenwerken met de meest betrouwbare partners in de watersport en houden alles in eigen huis onder controle. Geen hout meer wat kan gaan schimmelen of rotten maar Coosa. Supersterk, licht en 99% waterdicht. Spiegel versterkt met alu profielen waar een tank aan kan hangen. Kortom alles wat een aluminium visboot moet hebben, wordt teruggebracht in deze nieuwe unieke boot.

Ik heb nog geen naam en deze wil ik graag, net als in 2005, door de lezers van Total Fishing laten bedenken. Wie met de beste naam voor deze nieuwe boot komt, krijgt  een cadeaubon ter waarde van 250 euro.

Ondanks het korte tijdsbestek heb ik toch nog een stand kunnen krijgen op de Hengelsportbeurs in Utrecht a.s weekend. Ik sta in stand nummer 5 uiteraard open voor al jullie vragen. Ook zal het erg druk worden met oud klanten die ooit bij ons een mooie boot lieten bouwen. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om  iedereen te woord te staan.

Zie jullie snel in Utrecht!

Martin Frankena