image description

Pike Experience 2019!

Op zondag 6 oktober wordt de zesde editie van dit schitterende praktijkgerichte roofvisevent georganiseerd: de Pike Experience.

De aankomende Pike Experience belooft weer een mooi evenement te worden! Dit jaar zijn er nieuwe en bijzondere deelnemers aanwezig en dit op een totaal nieuwe toplocatie, namelijk Watersportcentrum Uitgeest. De basis van dit event is vanzelfsprekend gezelligheid, maar ook dit jaar heeft de organisatie weer een groot aantal deelnemers en activiteiten. Dit mag je als roofvisser niet missen!

Dit jaar zal er wederom een mooie selectie aan winkeliers, groothandels en kunstaasbouwers aanwezig zijn. Een kleine greep uit de deelnemers: Lagerweij Hengelsport, Engelhart Hengelsport IJmuiden, Handy Fish Westin, Spro, Rozemeijer, Shimano, Technautic, Lureparts, Derkbaits en vele anderen. Tevens zijn er een aantal visgidsen aanwezig en bestaat de mogelijkheid om een hengeltje uit te werpen in het Uitgeestermeer.

Uiteraard wordt er ook weer de tweedehands markt georganiseerd: altijd één van de grote publiekstrekkers, waar een ieder zijn/haar gebruikte hengelspullen kan inbrengen. Dus mocht je hengelspullen hebben waar je vanaf wilt, neem deze dan mee om in te brengen. Een klein percentage van je opbrengst is dan bedoeld voor de vereniging.

Ook dit jaar vindt de bekende tombola weer plaats. De prijzen zijn echt om over naar huis te schrijven, dus koop loten, win mooie prijzen en ondersteun hiermee tevens de vereniging.

  • Datum: zondag 6 oktober 2019
  • Tijd: 10.00 - 17.00 uur
  • Locatie: Watersportcentrum Uitgeest, Lagendijk 7
  • Entree: Voor SNB-leden gratis (neem ledenpas mee bij ingang verplicht te tonen) Niet-leden betalen 5 euro (als je ter plaatse lid wordt krijg je het bedrag terug)
  • Parkeren: gratis.

Voor trouwe leden: Voor de trouwe leden worden dit jaar maar liefst twee Shimano Yashei Pike hengels (1 spin en 1 casting uitvoering) t.w.v. €159,95 per stuk verloot. Om 13.00 uur begint de trekking. Ieder aanwezig SNB-lid maakt kans op het winnen van één van deze prachtige hengels. Wil jij kans maken op één van deze hengels, kom dan naar de Pike Experience, neem je Ledenpas mee en haal een speciaal 'Yashei lot' bij de SNB-stand.

Ieder lid dat zich meldt met zijn ledenpas heeft recht op een lot. Voorwaarde is dat je vóór 1 januari 2019 al lid was van de SNB. Voor nieuwkomers start een nieuwe actie die in Utrecht wordt gehouden tijdens de Hengelsportbeurs. (dan worden er wederom twee Shimano Yashei hengels verloot onder nieuwe leden).