image description

Open deur dagen Robby Fish 2023

Door: Ron Smits 

Het is 10 jaar geleden dat Hengelsport Robby Fish het vier jarig bestaan heeft gevierd. Als ik goed kan rekenen wil dat zeggen dat volgend jaar Robby Fish te Wommelgem 15 jaar bestaat. Op mijn vraag aan Robby wat hij volgend jaar gaat doen heeft Robby mij verteld dat het volgend jaar groot feest is. Reden te meer om er weer bij te zijn. 


Sandra en Robby 10 jaar geleden. 
 

Ook tijdens deze open deur dagen is er nog een primeur. In maart gaat Robby Fish van start met het gloednieuwe merk Nytro Fishing en wordt hoofdverdeler voor dit merk. Dit houdt in dat hij meer dan 85 % van het assortiment op voorraad heeft. Het materiaal is ontwikkeld door en voor de sportvissers. Het Nytro assortiment bestaat uit hengels, molens, lijn (nylon en braid), landings netten, leefnetten, opbergdozen, foedralen, tassen, paraplu’s en kleding. Kijk gerust eens op de website van Nytro Fishing: www.nytrofishing.co

 

De eerste levering van Nytro hengelsport materiaal wordt omstreeks 20 maart aanstaande verwacht.


Het voltallig personeel van Hengelsport Robby Fish. V.l.n.r. Wesley, Kevin, Dirk, Robby met Sandra, Gunther, Bart. 
 

Verder is er natuurlijk weer heel veel te zien in de 1500 m² aan hengelsport artikelen. Leo Stoutjesdijk presenteert de laatste nieuwe molen van Penn, de Authority. In totaal heeft Penn meer dan drie jaar gedaan om deze top molen te produceren. Volledig waterproof door een speciale, unieke sealing en daarom hoeft u aan de binnenkant van de molen geen onderhoud te plegen. Uiteraard na het vissen de molen wel goed afspoelen met water en afdrogen, waarna u de molen inspuit met siliconen spray, beslist geen WD 40, daar deze olie en vet oplost en dat is juist niet goed voor de molen. CNC Gear technologie, RVS tandwielen Dura-Drag slipsysteem, 12+1 RVS lagers maken deze molen tot een echt beest, die u, tijdens zware omstandigheden, zeker niet in de steek laat 


Leo presenteert trots de allernieuwste Penn Authority, een beest van een zeemolen, volledig waterdicht.

Linda en Raffie Cordes zijn zoals altijd ook weer present om deskundig advies te geven over het vissen in Noorwegen, IJsland en nog veel meer landen. Speciaal voor de open deur dagen is er een zeer speciale aanbieding: de Sandeals van Savage Gear mogen weg voor de helft van de prijs. Een geweldig kunstaasje voor de kabeljauw en koolvis in Noorwegen, maar ook een echte killer voor de grotere pollak in bijvoorbeeld Schotland. Ik heb spijt, dat ik er niet een paar heb gekocht……… 


Linda Cordes in de bloemetjes gezet door Robby. 
 

Jozef Verstraelen altijd op feestjes (zo mag je de open deur dagen bij Robby Fish gerust noemen)  present. Fijn onder het genot van een streekbiertje even lekker bij kletsen over het vissen.  

De altijd goedlachse Jozef Verstraelen ken ik al vele jaren, de eerste kennismaking gaat alweer terug naar de vorige eeuw. Toffe kerel en heel vaak aanwezig bij en voor Robby. 

Zoals alle open deur dagen zijn moeder Maddy en schoonmoeder Rita van Robby ook weer aanwezig. Gezellig en uniek moment als ik met mijn Canon camera voorzien van een flinke zoomlens bij hun aan tafel kom staan en de moeder van Robby geweldig uit de hoek komt, ondertussen kijkend naar mijn foto camera en vervolgens zegt dat ik een mooi spel heb hangen………….., iedereen die het hoorde lag werkelijk dubbel van het lachen. Schitterend mens die moeder van Robby. 


Links op de foto de moeder van Sandra en rechts de moeder van Robby.


V.l.n.r. Sandra, Mama Rita, Mama Maddy, Robby, Papa Gust.

Robby Fish heeft zo’n groot assortiment aan hengelsport materiaal dat je de door jou gewenste hengel alleen maar hoeft uit te zoeken. Maar het kiezen is toch niet zo gemakkelijk uit al die rekken met hengels…………je ziet door de hengels de rekken niet meer. En dat geldt voor veel ander materiaal ook. 

Tot slot heb ik als grote dierenvriend ook een goede daad gedaan door een zakje paaseieren te kopen. De opbrengst gaat naar poezen en katers, om te zorgen dat de zwervers een goed onderkomen vinden en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat er minder zwerfkatten komen.  


Ik kijk echt al weer uit naar volgend jaar. Noteer het vast in uw agenda: groot feest in 2024, als Robby Fish te Wommelgem 15 jaar bestaat.