Nieuwe DVD zeebaars

Nieuwe DVD Joop Folkers zeebaars deel2

Na het toch wel daverende succes van de eerste DVD “De kunst van het zeebaarzen vanaf de boot en kant” werd besloten om het nog eens dunnetjes over te doen en in samenwerking met Total Fishing in 2009 een nog informatiever en spectaculairder deel 2 uit te brengen. Ook uiteraard boordevol tips en tricks om deze fantastische sportvis succesvol te bejagen.

Het is volgens insiders een geweldige DVD geworden waarin zoveel mogelijk in- en outs over de zeebaarsvisserij worden belicht. kijk hier voor de trailer





Naast véél stekinfo en uitleg over het te gebruiken materiaal, kunstaas en uiteraard de manier van wordt ook ruimschoots aandacht aan het vissen met oppervlakte pluggen en poppers .Ook ben je getuige van snoeiharde aanbeten gevolgd door superdrils! Live gefilmd alsof je er zelf bij bent. Kijk mee over de schouder van ervaren vissers en leer met 1 video meer als zelf soms jaren zoeken en teleurstellingen. Een must voor iedere fanatieke zeebaarsvisser!

Er wordt tijdens de opnames gevist met shads, pluggen en gebonden jig-twister combinatie. Kortom bijna 50 minuten zeebaarssensatie met echt alles erop en eraan!

kijk hier voor de: trailer

Verkrijgbaar bij :T.F. Webstore en  Hengelsporthuis.com


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Nieuwe DVD: Fjordvissen in Midden-Noorwegen
Total Fishing Import -