Nieuwe DVD: Fjordvissen in Midden-Noorwegen

Persbericht Scandic Mediagroup

Nieuwe DVD: Fjordvissen in Midden-Noorwegen

Scandic Mediagroup brengt deze week een nieuwe sportvis-DVD uit. Na de succesvolle DVD ‘Zeevissen in Denemarken’ staat ditmaal het fjordvissen in midden Noorwegen centraal. Een initiatief van 2 ervaren sportvissers die hobby en werk verenigen in het maken van informatieve DVD-producties.

Een groep van 6 sportvissers wordt gevolgd op hun reis naar de regio Trøndelag. Dat een vistrip naar midden Noorwegen meer is dan sportvissen alleen, zal blijken in deze film. Een reis door het fascinerende Noorse landschap, een ontmoeting met muskusossen op de hoogvlakte en een school orka’s die op enkele meters afstand langs de boot zwemmen.

De belangrijkste facetten van het zeevissen vanuit de boot en vanaf de kant zijn in beeld gebracht. Daarnaast wordt uitgebreid stilgestaan bij de voorbereiding, de reis naar Noorwegen en het betoverende landschap. De meest essentiële zaken komen aan bod waardoor deze nieuwe DVD een hoog informatief karakter heeft, die ondersteund wordt door illustraties, animaties en tot de verbeelding sprekende beelden.

Maar natuurlijk wordt ook uitgebreid ingegaan op de mogelijkheden tot het vangen van een grote diversiteit aan vissoorten.  De verschillende vismethoden, stekinformatie  en benodigde materialen worden behandeld, die door middel van illustraties en animaties worden ondersteund. Met recht een productie waar we trots op zijn. Wij hopen dat deze nieuwe DVD uw ‘buitenlandse’ sportvisvakantie na het bekijken van deze film een stapje dichterbij zal brengen.

Meer informatie over deze nieuwe productie kunt u vinden op de website.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -