Nieuwe DVD Dietmar Isaiasch

Persbericht Hengelsporthuis.com

klik om naar de website te gaan

Nieuwe DVD Dietmar Isaiasch

Dietmar Isaiasch is in het Nederlandse en Vlaamse roofviscircuit niets meer of minder dan een BV’er oftewel: een bekende visser. Deze sympathieke Duitser die in Nederland woont, werkt en vooral ook vist, houdt al jarenlang de reputatie hoog van een veelvanger.

Als auteur voor Dé Roofvis deelt hij in vele artikelen zijn geheimen en het geeft hem duidelijk plezier anderen beter te laten vissen en als het ware de sleutel tot succes over te dragen. Na eerdere DVD’s over onder andere snoekbaarsvissen in de diverse jaargetijden en dropshotten, heeft Dietmar juist zijn nieuwe DVD gepresenteerd, met de titel:‘Kunstköder in Aktion 2010’.

 
Of het nu gaat over het vissen met jerkbaits, rattlebaits, pluggen, jigs of ‘rubber’ in al zijn verschijningsvormen, Dietmar neemt in deze film al dat kunstaas secuur onder de loep en geeft uitgebreid uitleg over de montage en de toepassing in de praktijk. Met zowel Duits als Nederlands water als decor, de hengel als instrument en het kunstaas als optimale verleider, laat Dietmar zien hoe je een vrije dag tot een geslaagde visdag kunt maken.

‘Kunstköder in Aktion 2010’ is een fraai gemonteerde, eigentijdse film, boordevol nuttige tips. Tot barstens toe gebogen hengels, onvermoeibaar vechtende snoek, moddervette snoekbaars en gewiekste baarzen passeren de revue in maarliefst 132 minuten kijkgenot. Minuten, die de vislust van de kijker doen oplaaien en de zinnen van het vissersinstinct op nóg scherper zullen zetten!

Dat Dietmar er dit keer voor heeft gekozen om zijn Duitstalige film niet Nederlands te ondertitelen, zal voor veruit de meeste Nederlandse en Belgische kijkers geen enkel probleem zijn; de taal van de sportvisser is immers universeel. Al zult u dan wellicht niet alle gesproken taal woordelijk verstaan, de beelden spreken voor zich en dat geldt zeker ook wanneer Dietmar bijvoorbeeld de juiste montage van een shad demonstreert.

Deze nieuwe DVD is heel eenvoudig te bestellen via de Lezers Voordeelclub van de site www.hengelsporthuis.com en kost dan slechts € 19,95 excl. verzend-/verpakkingskosten. Ga daarvoor naar de pagina’s van de webshop op deze site.

Voor een voorvertoning en om te bestellen, klik hier.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Nieuwe DVD: Fjordvissen in Midden-Noorwegen
Total Fishing Import -