Nieuw: Pike Secrets 1 én 2 bij de Lezers Voordeel Club

Kijk- en leesplezier verzorgd
door
Hengelsporthuis.com

Nieuw: Pike Secrets 1 én 2 bij de Lezers Voordeel Club

De dvd-producties van het Deense Wide Open Outdoor worden door Nederlandse sportvissers erg gewaardeerd. Dat heeft alles te maken met de sublieme producties van Niels Westergaard. Bij het zien van zijn sportvisfilms kun je aan alles merken dat deze regisseur zelf een bezeten sportvisser is. Zijn werk is van uitzonderlijk niveau, leerzaam en van aanstekelijke invloed op het ware vissersgevoel.

Een grote diversiteit aan disciplines zijn in een omvangrijke reeks boeiende producties terug te vinden. In de recentelijk verschenen dvd’s  Pike Secrets 1 en Pike Secrets 2 komt het vissen op snoek aan bod. In de eerste dvd wordt op fantastische wijze het vissen met spinners, spinner- en jerkbaits onder de loep genomen. Bepaald geen droge stof, maar puur praktische visserij met uitleg van échte snoekfreaks aan de hand van vaak spectaculaire beelden, zowel boven áls onderwater.


Trailer Pike Secrets 1…

In de tweede dvd passeert er een flinke dosis kunstaas de revue, en komt ook het slepen met dood aas aan bod. Hoe gebruik je bijvoorbeeld dood zee-aas in combinatie met een lip skull? Verschillende experts laten zien hoe je te werk gaat met streamers, swimbaits én softbaits. De gebruikte technieken zijn zeer divers, echter één ding hebben zij gemeen en dat is doeltreffendheid! In deze productie eveneens opnames tegen fantastische decors in combinatie met fascinerende onderwateropnames én bangelijk grote snoeken.


... En de trailer van Pike Secrets 2.

Binnen nu en enkele dagen komen deze titels op voorraad bij de Lezers Voordeel Club van Hengelsporthuis.com en zijn vervolgens te koop voor de zeer scherpe prijs van € 19,95 per stuk. Bestel nu en profiteer daarbij ook nog eens van de speciale kortingsactie. Met directe ingang kunt u namelijk een bestelling plaatsen zónder de verzend-/verpakkingskosten te betalen: klik hier.

Meer interessante sportvisinformatie vindt u terug op: www.hengelsporthuis.com

 

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Nieuwe DVD: Fjordvissen in Midden-Noorwegen
Total Fishing Import -