Interview met de Nautische Unie op de Noord Nederlandse hengelsportbeurs

Totalfishing op de Noord Nederlandse hengelsportbeurs.

Nautische Unie.

Visboten worden vandaag de dag volop aangeboden voor die hengelsportvissers, die het ruime sop willen kiezen om hun hobby uit te oefenen.

Vooral onder roofvissers zijn boten zeer geliefd en je ziet ze dan ook in allerlei formaten voorbijkomen. Van wastobbes tot aan volledig uitgeruste vispaleizen alles is er te koop. Laat ik voorop stellen dat niet de grote van de boot in eerste instantie bepaald of je vangt, maar het ondersteund je wel in je zoektocht naar vis. Op de Noord Nederlandse hengelsportbeurs heeft de Nautische Unie uit Delfzijl een aantal vispaleizen staan.

Deze aluminium visboten onder de naam STARWELD, hebben zich al een vooraanstaande positie verworven binnen de hengelsport. Van het instapmodel de STARWELD 1674 Tl tot aan de 2000 PRO, al de boten zijn perfect afgewerkt en hebben geweldige vaareigenschappen. Op deze beurs heeft de Nautische Unie de nieuwe STARWELD 1674 TL PRO bij zich.


Interview met de Nautische Unie.

Deze volledig ingerichte boot is helemaal met vinyl beplakt en is de vloerbedekking weggelaten. Dit is gedaan om die vissers tegemoet te komen, die om wat voor reden ook geen vloerbedekking willen hebben. Ondanks dat ikzelf de vloerbedekking wel kan waarderen, kan ik mij ook wel voorstellen dat bijvoorbeeld een meervalhunter liever geen slijmerige vis op zijn tapijt wil hebben.


De starweld met de bekleding.

Een geheel met vinyl beklede boot is natuurlijk makkelijker schoon te maken en hebben de vieze geuren ook geen kans. Het kwaliteitsvinyl is overal ribbelig en stroef. Alles ziet er meteen strak en schoon uit en met een beetje water blijft dit ook zo. Op het filmpje wordt dit even toegelicht en binnenkort volgt er een uitgebreide kennismaking op Total Fishing.

Voor meer informatie kijk op www.nautischeunie.nl
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -