Een totale andere shopervaring met deze mooie combinatie Fish Inn & Outdoor en Roven.nl

Fish Inn kreeg afgelopen jaar de kans om de veertig jaar bestaande winkel USA Outdoor over te nemen.

Deze zaak is de afgelopen tien jaar de buurman geweest en is een begrip in heel Limburg. Topmerken van kleding, schoenen, messen, zaklampen, verrekijkers, slaapzakken, branders, luchtbuksen etc. hebben de klanten altijd hier gevonden.

Kortom een totale andere shopervaring met deze mooie combinatie Fish Inn & Outdoor en Roven.nl dan u gewend was. En vele andere merken op de internetshop van de Benelux,

Na een hectisch en druk jaar bestaat eindelijk de perfecte roofvis shop met meer dan 1000m2 winkeloppervlakte. Als voorbeeld werden de mega stores in Amerika genomen waar hengelsport en outdoor wordt verkocht en waar het echte ‘buitengevoel’ leeft.

Het voorbeeld werd dan ook overgenomen en zelfs verbeterd. Het winkelinterieur werd compleet uit douglas en eiken hout vertimmerd wat puur natuur uitademt en je het echte outdoor gevoel geeft.



In de afgelopen 20 jaar heeft Fish Inn zich zodanig ontwikkeld dat roofvissers hun hart konden ophalen in deze zaak. Dit komt voornamelijk doordat Richard, de eigenaar van de zaak zelf bloedfanatiek roofvisser is en dit dan ook meteen terug te zien is in het uitgekiende assortiment bij hem in de zaak.

Mede door het lage prijsbeleid zijn er altijd veel artikelen verstuurd door heel het land. Om deze reden is afgelopen jaar besloten de meest innovatieve web shop van de hengelsport te laten bouwen.

|

Afgelopen jaar is de web shop Roven.nl overgenomen door Fish Inn. Deze shop is toonaangevend binnen de meervalvisserij, heeft altijd de nieuwste trends in huis en een gigantisch breed aanbod binnen de meervalvisserij.

Bij deze overname is geleerd hoe het vertrouwen bij de klant te verdienen is. Bij Roven.nl staan wekelijks interessante visverslagen online over de meerval en roofvis visserij in Nederland en buitenland.

De laatste vangsten en nieuwste vistrends zijn hier te volgen en het is dan ook de insteek dat er veel van deze visverslagen geleerd kan worden. Roven.nl is de eerste web shop in de hengelsport dat met voorraadbeheer werkt en dus ook vlekkeloos zijn bestellingen kan uitleveren.

Dit is daarom ook de reden geweest om de nieuwe Fishinn.nl site exact hetzelfde te laten bouwen. Levering gebeurt hierdoor binnen 48 uur en u zult zich verbazen over de service en vele extra’s die geboden worden door deze vernieuwde Fishinn.nl.

|

Alle topmerken binnen de roofvisvisserij zijn vertegenwoordigd, bij verschillende merken zelfs als Pro shop. Roofvissers kunnen hier maximaal in de breedte winkelen. Van de vele firma’s staat hier een totaalaanbod kunstaas en klein materiaal waar de gedreven roofvisser altijd zal slagen.

Fish Inn kreeg afgelopen jaar de kans om de veertig jaar bestaande winkel USA Outdoor over te nemen. Deze zaak is de afgelopen tien jaar de buurman geweest en is een begrip in heel Limburg. Topmerken van kleding, schoenen, messen, zaklampen, verrekijkers, slaapzakken, branders, luchtbuksen etc. hebben de klanten altijd hier gevonden.



Kortom een totale andere shopervaring met deze mooie combinatie Fish Inn & Outdoor en Roven.nl dan u gewend was.

Fish Inn & Outdoor is te vinden: Doctor Cuypersstraat 24 5912 KA Venlo, tel:0031 (0)77-3541449 0031

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -