image description

Kayak Jagers 62 Share the Passion

Kayak Jagers 62  

Kayak Fishing 2.0 Share the Passion  

Door Daniel van der Post

Hoe kun je nou het beste laten zien wat dat vissen vanaf een kayak nou eigenlijk inhoudt? Juist, door het te filmen!

En laat dat nou precies zijn wat ik afgelopen jaar zo nu en dan heb gedaan met behulp van een action camera. Het gaat niet zozeer om het merk kayak maar meer om de beleving die er bij komt kijken. Het één zijn met de natuur, de rust, het genieten van de mooiste momenten van de dag.

En natuurlijk het vissen zelf, de intensiteit ervan, dat duel met bijvoorbeeld die ene grote snoek en hoe dicht je bij de daadwerkelijk actie zit.

Zomaar een aantal facetten die ik geprobeerd heb vast te leggen, waarbij dit korte filmpje van een minuut of negen het uiteindelijke resultaat is geworden. En ja, er is absoluut nog zat ruimte voor verbetering qua filmtechnische montage en technieken. Maar het is toch een vrij aardig resultaat geworden.

Hopelijk laat dit zien waarom deze jongen er elk weekend weer op uit trekt met de kayak om datgene te doen wat ik zo ontzettend gaaf vind.  

Daniel van der Post

Wilt U meer weten over het vissen vanuit een kayak of heeft U een vraag opmerking omtrent deze korte film? Dan kunt U altijd een email sturen naar info@danielsfishingexperience.com of een kijkje nemen op mijn website Daniels Fishing Experience.

ANDEREN LAZEN OOK