image description

Het Roofvis Event komt eraan!

 
De Visma en ook de Hengelsportbeurs in Utrecht gaan ook dit jaar niet door. De toekomst m.b.t. de hengelsportbeurzen ziet er op dit moment niet erg rooskleurig uit. Jammer want zeker de laatste in Utrecht werd altijd druk bezocht (10.000 en meer bezoekers).

De Visma in de vorige eeuw was min of meer een begrip, waar iedere sportvisser naar toe ging. Vandaar dat we super blij zijn dat we dit jaar weer een nieuw Roofvis Event kunnen organiseren. Wat kunt u verwachten op het Roofvis Event zaterdag 13 mei 2023 te Gouda?
 

Afdeling vliegvissen van de GHV Het Groene Hart


Het buiten gebeuren aan en op het water ziet er dit jaar fantastisch uit: Zeevissport vzw uit België komt met twee complete sets, bestaande uit een auto, aanhanger, autodaktent en kayak naar Gouda om te presenteren hoe u zelfvoorzienend naar Noorwegen kunt afreizen om aldaar te vissen. Ook Noorwegen veteraan Frank Koop laat zijn combinatie: auto, RVS aanhanger, autodaktent en kayaks zien. Trapkano.nl is ook dit jaar weer aanwezig met kayaks die u zelf kunt uitproberen. Ervaar hoe het is om met een trap kayak te gaan vissen. 12BB.eu is  aanwezig met 2 bellyboten, waarmee u ook het water op kunt. Als u nog geen keuze heeft kunnen maken tussen een kayak en een belly boat, is dit uw kans.
 

Lekker in een belly boat met een veel te groot waadpak.


Visgids Robbert Poelwijk neemt u graag mee aan boord om uitleg te geven over de vismethoden en de elektronica aan boord. De Reddingsbrigade is aanwezig voor het geval dat.
 
Noorwegen veteraan Frank Koop geeft een lezing over het vissen vanaf een kayak in de fjorden van Noorwegen. Bovendien is hij de gehele dag aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Graag laat hij u ook zien waarmee dit vissen mogelijk is.

Visreis.nl is aanwezig om u alles te vertellen over het vissen in heel veel landen, er zijn ook vis video's te zien. Joris geeft ook een lezing over: “Waarheen in Noorwegen? Locatie en stekken keuze”
Hengelsport De Kock is een begrip op het gebied van het Roofvissen. Enkele bekende pro-staffers, waaronder Frans Oomen een gekend sportvisser in binnen - en buitenland, zullen u zo goed mogelijk adviseren over het roofvissen. Tevens zullen zij u diverse soorten kunstaas en hengels presenteren. De Vereniging Nederlandse Roofvissers is ook weer aanwezig met een stand. Zij zullen ook een aantal streamers binden. BS Baits is voor het eerst aanwezig met werkelijk prachtig kunstaas. Hij wil zichzelf en zijn assortiment graag aan u presenteren.
 

Natuurlijk mag wonder dokter Derkbait.nl met zijn handgemaakt kunstaas niet ontbreken.

BFT shop heeft een nieuwe eigenaar. Hij wil zich graag presenteren met diverse kunstaasjes.
 

Hans van de BFT shop zal dit jaar niet meer achter de stand staan. Dit jaar zal de nieuwe eigenaar zich presenteren.


DRstreams laat u zien dat “keep it bloody simpel” heel goed werkt, mits het maar goed gepresenteerd wordt. De Kempenaar uit Rijkevorsel (België) is gestopt en wil graag zijn resterende voorraad aanbieden met vaak meer dan 50 % korting. Frank van Vliet van Roofvisweb zal het thuisfront d.m.v. korte video's op de hoogte houden van wat er allemaal te zien is op het event. Tevens is hij ook met een grote stand aanwezig. OMG Fishing Rods, vertelt u alles over nieuw te bouwen hengels en zal u ook een aantal gebouwde hengels tonen.

 
Visreis.nl is ook dit jaar weer present
 

DK River is een geweldig snoekbaars hengeltje.


Natuurlijk is er ook weer de tombola. In diverse ronden worden er prachtige prijzen verloot, zoals een nieuwe Phantom belly boat aangeboden door 12BB.eu en een nieuw te bouwen hengel t.w.v. € 400, aangeboden door OMG Fishing Rods.
 
Heel veel nieuw kunstaas van o.a. Savage Gear, Illex en Taipan, hengels, molens, nylon en gevlochten lijn van grote merken (o.a. Pure Fishing) met 50 % korting wordt aangeboden door Robby Fish uit Wommelgem (België). Pappie Jozef Verstraelen, Robby Fish himself en Henk zijn aanwezig om u dit aan te bieden. Kunstaas van Savage Gear, (speciaal voor de Noorwegen en IJsland vissers) zoals de Sandeal 18 en 20 cm in 100, 150, 180 en 265 gram op ons Roofvis Event slechts € 10. Wat te denken van de Cutbaits (serie 1), ook van Savage Gear in 270 gram en 460 gram uitvoering ook voor € 10. Een super promo Roofvis set t.w.v.  € 200, nu voor € 89 (bestaat uit: Korum ZT 7’8 WG 2 – 14 gram, Dam Quick 1000 en 150 m braid).

Zoals ieder jaar zijn er weer twee boa´s aanwezig met een stand van Sportvisserij Nederland. HSV Het Groene Hart heeft heel vis bijzonder goed viswater. Meer weten vraag het de boa´s.
Kortom er is heel veel informatie over het roofvissen, veel te zien, veel te doen en veel goed materiaal van de grote merken te koop met minimaal 50 % korting. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje tegen vereniging prijzen. Bovendien is de entree geheel gratis.