Hengelsportfederatie Groningen/Drenthe.

Total Fishing op de Noord Nederlandse hengelsportbeurs.

Hengelsportfederatie Groningen/Drenthe.

Bij binnenkomst op de beurs in de Martiniplaza te Groningen kunnen we niet om de stand van de federatie heen, omdat de organisatie deze informatiestand pal voor de ingang heeft ingedeeld.

En waarom zouden we ook hier niet als eerste langs gaan. Deze Gronings-Drentse organisatie staat bekend om zijn vele activiteiten binnen de hengelsport en fungeert vaak lans brekend. Ook zorgen zei ervoor dat wij sportvissers, steeds meer water tot onze beschikking krijgen en wie heeft daar wat op tegen.


Veel bedrijvigheid op de stand van de Federatie.

Op Totalfishing heeft de federatie Groningen/Drenthe sinds kort een link geplaatst naar hun eigen site en deelt via ons al het nieuws wat er in deze regio allemaal gebeurt. We worden hartelijk ontvangen door directeur Henk Mensinga die ons een rondleiding geeft langs de diverse activiteiten die in deze stand plaatsvinden. Voor de roofvisser is er de SNB (snoekstudiegroep) uit dezelfde regio en voor de karperfanatici is er ook een studie groep.


Bekijk het bijgevoegde filmpje maar eens en proef de sfeer en het enthousiasme.

Ook met de vliegvissers is er nauw contact d.m.v. de vliegvisvereniging De Hunze Palmer die ook op de stand aanwezig is. Dat de jeugd de toekomst is wordt door de federatie al lang erkend en er worden dan ook jaarlijks vele jeugdmanifestaties. Kinderen worden ook nu op de beurs begeleid door vele vrijwilligers met het maken van allerlei witvistuigjes. De Nederlandse hengelsportfederaties kunnen niet zonder deze vrijwilligers en wij niet meer zonder de federaties.

Kijk hier voor meer informatie over de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -