image description

Hengelsport Westland een begrip in de regio.

Het is al weer ruim 7 jaar geleden dat Leon de hengelsportzaak Avicentra in Monster overnam. Hij had er zelf ruim 16 jaar gewerkt en wist dus al van de klappen van de bekende zweep. Onder de leiding van Leon is het assortiment is de laatste jaren sterk uitgebreid.


Leon en Jan helpen je graag.

Zo zijn de wanden kunstaas tot aan de nok toe gevuld met vrijwel alle bekende merken. Het is nog zón gemoedelijke " ouderwetse" hengelsportzaak waar er altijd ff tijd is voor een bakkie en een praatje. Hengelsport Westland is begrijpelijkerwijs gespecialiseerd in de zeevisserij. Gelegen op pakweg zo'n 5 minuten van die grote zoute plas verkoopt hij vele honderden zeepieren en alle soorten zagers op een dag. Naast veel recreatie vissers komen er ook steeds meer wedstrijdvissers richting Monster. Mede dankzij het grote assortiment zeebaars kunstaas is deze zaak een eldorado voor de verwende zeebaarsvisser.

Tel daarbij op dat je altijd een eerlijke uitleg krijgt omtrent de bekende stekken en het materiaal dan ben je hier op de juiste plaats. Ook organiseert Hengelsport Westland met regelmaat strandviswedstrijden langs de visrijke Westlandse kust. Zo staat er voor zaterdag 15 april weer een van de grootste strandwedstrijden langs de Nederlandse kust op het programma. De Hengelsport Westland Bokaal want dat is de naam van deze wedstrijd die wordt vervist van 10.00 tot 14.00 uur en een hoofdprijs kent van maar liefst 350 euro cash!


Ruime sortering kunstaas.


Ruime keuze strand- en zeebaarshengels.

Voor meer info kun je bellen naar 0174-213227 of je kunt inschrijven via westlandbokaal@outlook.com  uiteraard kun je je aas ook bij Leon bestellen. Tot slot heeft Leon regelmatig een speciale aanbieding op zeebaarsgebied zoals zeebaars sets, dyneema lijnen etc.

The Bass Whisperer.