Gorsseling Watersport is importeur geworden van Fox Boats.

Persbericht Fox Boats

Gorsseling Watersport in De Rijp  is dit jaar importeur geworden van Fox Boats voor de Benelux.

Deze visboten  van Fox Boats zijn ideaal voor diegenen die comfort, esthetiek, prestaties en gebruik van de ruimte waarderen.

Het ontwerp van deze boten is het resultaat van 15 jaar ervaring van een van de beste Poolse Sport Vissers. Zij zijn gespecialiseerd in de productie van deze vissersboten.

De norm is dat al deze boten beschikken over een grote, vlakke en stijve vloer en dat extra apparatuur en visgerei eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden. Alle boten zijn voorzien van een vlakke vloer met anti-slip oppervlak, dit geeft een gevoel van veiligheid en comfort tijdens het vissen. Deze Fox Boats vissersboten zullen uitstekend  voldoen aan de zelfs meest veeleisende vissers.


De boten kunnen geleverd worden met een Yamaha buitenboordmotor of een elektra motor van Yamaha of Minn Kota.

De visboten van Fox Boats zijn gemaakt van polyester en 100% houtvrij tevens zijn ze onzinkbaar. De boten zijn er in de maten 3.20, 3.90 en 4.20, de laatst genoemde is er tevens in een uitvoering met een console. Via de website www.foxboats.com/nl  kan eenvoudig zelf een offerte gemaakt worden. Indien de apparatuur en accessoires direct bij de bestelling aangekocht wordt is de montage gratis. Tevens kan er gekozen worden uit verschillende kleur combinaties, hiermee kun je je boot een persoonlijke touch geven.

Gorsseling Watersport is geopend van di t/m vrijdag van 9.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 17.00 uur. Op de laatste zondag van de maand hebben zij koopzondag van 10.00 – 17.00 uur. Adres: G.G. Schipperstraat 7, 1483 GE De Rijp, 0299 671230, www.gorsselingwatersport.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -