Een vriendschappelijke uitdaging: The Challange

klik om naar de website te gaan

Een vriendschappelijke uitdaging: The Challange

Op een onbekend Frans grindgat treffen zes internationaal gerenommeerde vissers elkaar voor een sportief weekje karpervissen. Het water is niet eerder door de heren bevist en er is geen enkele vorm van enige voorkennis.

Het zestal wordt opgedeeld in drie koppels die over evenveel stekken worden verdeeld. Hoewel het doel gezelligheid is, verzuimen de doorgewinterde mannen het natuurlijk niet het water zo goed als mogelijk te doorgronden en trekken zij alle registers open om zich te bewijzen door zoveel en groot als mogelijke vis te landen.

De bekende Nederlandse karpervissers Koen Koops en Martin Post vormen samen een koppel. Dat zij goed raad weten met een dergelijke situatie is heel mooi terug te zien in hun benadering. Alleen zijn de andere koppels ook bepaald niet de minste. Zo delen Jason Cann en Frank Warwick samen een stek en zij laten zien dat zij ook zeker hun mannetje staan.

Deze Engelse vissers zijn wel wat gewend met de zwaar geconditioneerde putten in eigen land. Door een totaal andere aanpak laten zijn zien, dat er binnen het karpervissen verschillende wegen zijn die tot succes kunnen leiden. De bekende Belgische biggenvanger Ronny De Groote deelt de stek samen met Nick Rose, ook zij hebben zo hun eigen plannetje…

John Banister treed gedurende de week op als arbiter én presentator van de DVD waarop dit internationaal onderonsje is vastgelegd. The Challange is een heel smakelijke samenvatting van wat de ware essentie van het vissen is. Vissen, vangen én plezier maken doe je met je maten, want hoewel de titel wellicht anders doet vermoeden, staat in deze DVD gezelligheid ver boven het presteren alleen.

Toch is er voor de kijker veel op te steken, alle deelnemers komen stuk-voor-stuk aan het woord over hun toegepaste aanpak en pronken met grote regelmaat met bangelijk mooie vissen voor de draaiende camera. Fraai filmwerk dat garant staat voor dik anderhalf uur puur kijkplezier, voorzien van Nederlandse ondertiteling. 

 
De hierboven beschreven DVD kost slechts € 19,95 excl. verzend-/verpakkingskosten en is heel eenvoudig te bestellen door te klikken op de webshop-button  hierboven. Meer interessante titels en volop sportvisinformatie vind je terug op:
www.hengelsporthuis.com


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Nieuwe DVD: Fjordvissen in Midden-Noorwegen
Total Fishing Import -