DVD “ Verantwoord vissen op karper “

DVD “ Verantwoord vissen op karper “ 

Op initiatief van twee karpervissers Chris Noorlander en Jeroen Neef is er zojuist een bijzonder project afgerond. Bijzonder omdat NOOIT eerder zo’n bont gezelschap als Sportvisserij Nederland, de Stichting BelangenBehartiging Karpervisserij , de KarperStudiegroep Nederland,  de drie Nederlandse karpermagazine’s maar vooral ook de ruim 30 hengelsportmerken en het nog steeds aantal groeiende aantal hengelsportwinkeliers de handen hebben ineengeslagen om dit project te doen slagen.



Een project met als doel de explosief gegroeide karpervisserij met haar vele jeugdige en/of beginnende karpervisser een zetje in de rug te geven om de juiste verantwoorde keuze’s te maken in hun tak van hengelsport.
 
De doelgroep van deze DVD zal de jeugdige en beginnende Nederlands sprekende karpervisser zijn, die middels deze DVD op een luchtige maar zeer informatieve wijze voorgelicht zal worden hoe verantwoord met onze prachtige hobby om te gaan. Vele zaken die direct aan de karpervisserij verbonden zijn zullen door de hoofdpersonen Marco Kraal ( bekend van o.a. Vis- TV ) en  Bart van den Hurk behandeld worden.

De regie en productie was in handen van Tangram Media gelegd, een bedrijf dat haar sporen reeds gedurende een jarenlange periode verdiend heeft op met programma’s en documentaire’s waar de sportvisserij een hoofdrol in speelt.

Deze DVD zal GRATIS aan onze doelgroep via o.a. de toonbank van de deelnemende hengelsportwinkeliers verspreid gaan worden. Vraag er dus naar bij uw hengelsportwinkelier.

Deze DVD zal haar officiële primeur beleven op de grootste karperbeurs in Europa  “ Carp 2008 “  te Zwolle.  Hier zal zij zowel op zaterdag 26 januari als zondag 27 januari in de IJsselhallen te bewonderen zijn.

 

 



ANDEREN LAZEN OOK

image description
Nieuwe DVD: Fjordvissen in Midden-Noorwegen
Total Fishing Import -