DVD put&take vliegvissen !

DVD put&take vliegvissen !

Een perfecte DVD voor de beginnende vliegvisser (maar zeker ook voor de ervaren vliegvisser) die het normale forelvissen (spinhengel) al onder de knie heeft, maar nu ook richting de totale forelvisser wil groeien. Definitie totale forelvisser: de forelvisser die onder iedere omstandigheid de meeste forel vangt aan een forelvijver.

En er zijn soms van die dagen dat de vlieghengel gewoon beter is dan de spinhengel, dus moet je ook deze basis vaardigheden bezitten. Deze DVD biedt alle zaken die je moet weten om met de vliegenhengel forel te vangen op een forelvijver. Binnen een uur weet je wat je moet kopen, hoe je het moet gebruiken en natuurlijk hoe je de forel kunt vangen.



Erg goed en eenvoudige uitleg. Met deze kennis sta je met een grote sprong ineens naast die ervaren vliegvisser en ga je zeker vangen.

Claus Eriksen en Joe Christiansen (bekende Deense vliegvissers) zijn gevolgd tijdens een paar mooie vismomenten in verschillende Put&Take vijvers. Het zijn twee zeer bedreven vliegvissers en behoren tot de top in hun land.

We zien hun mooiste momenten aan de forelvisvijvers en behandelen zeer uitgebreid de meest effectieve vliegvis technieken tijdens de verschillende jaargetijden. Ook zullen we zien met welke vliegen zij het meeste succes boeken.

Het kiezen van de juiste vlieg is zeer belangrijk en daarom zullen ze dit onderwerp uitgebreid 
behandelen. In de praktijk zien we dat hun theorie werkt, doordat ze veel mooie forelsoorten vangen. De film zit vol goede tips en trucs voor degene die al in forelvijvers vliegvissen of die op het punt staat dit te gaan doen.

Voor meer informatie : Hengelsporthuis.com


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Nieuwe DVD: Fjordvissen in Midden-Noorwegen
Total Fishing Import -