image description

De Raven Noorwegen Cup 2019

Visreis.nl  

De Raven Noorwegen Cup 2019   

Raven, de grootste hengelsportwinkel van Nederland, en visreis.nl presenteren de Raven Noorwegen Cup 2019.

Dit is een gezellige groepsreis onder begeleiding van medewerkers van Raven en Visreis.nl naar de bekende locatie Zanzibar Inn in Lauvsnes in midden Noorwegen.

Van 16 tm 23 mei 2019 (tijdens springtij) is deze visreis toegankelijk voor minimaal15 en maximaal 50 deelnemers. Deelname staat open voor iedere visser (of groepje vissers) die het leuk vindt in groepsverband een gezellige week te gaan vissen met gelijk gestemden. 

Tevens staan de medewerkers van Raven de deelnemers met raad en daad terzijde om hun kennis en ervaring te delen met de deelnemers. Niet alleen qua materiaal maar ook met technieken, aaskeuze en vissoorten. 

We hebben op deze locatie alle woningen en boten gereserveerd. We bouwen in deze week dan ook ons eigen Raven/Visreis.nl visdorp. We hebben hier negen 4 persoonswoningen en drie 6 persoonswoningen beschikbaar en ook nog eens dertien 20 voet Kvaerno boten met 70 PK en 3 Kvaerno 22 voet boten met 150 PK. Natuurlijk zijn de boten voorzien van GPS en fishfinder.

Inschrijven is mogelijk tot medio januari 2019 maar vol = vol. Alle deelnemers krijgen een  startpakket van Raven dat is afgestemd op de visserij ter plaatse met shads, pilker, bottomship, onderlijn etc.
 
De reis bestaat uit:
Centrale eerste bijeenkomst bij Raven in Lelystad in februari 2019
Nederlandstalige begeleiding van Raven / Visreis.nl ter plaatse
We hebben 4 en 6 persoons woningen beschikbaar
Handdoek, bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen
Boot Kvaerno 20 voet 70 PK of 22 voet en 150 PK 4 takt motor en GPS / fishfinder met max 4 vissers per boot
Afsluitend gezamenlijk diner en prijsuitreiking in het restaurant
Startset met shads, pilkers en onderlijn van Raven ter waarde van 50 euro
Inclusief verplichte verzekering a € 90,- per boot
Inclusief boekingskosten
Persoonlijk fotoboek na afloop van de reis voor iedere deelnemer

De vanafprijs voor deze reis is € 735,- per persoon exclusief reiskosten als vliegtuig of autoreis.

De hoofdprijs van deze visreis bedraagt een compleet verzorgde visdag voor 2 personen met de professionele visgids Michael Stalenhoef van Fishing Guide Amsterdam:

Keuze uit snoek, baars en of snoekbaars
7 uur vissen in Amsterdam of Zaandam en omgeving
Lunch, koffie, thee, frisdrank inbegrepen
Alle hengelsportmateriaal en aas inbegrepen

Naast de hoofdprijs zijn er ook prijzen voor de grootste leng, koolvis, zeewolf, kabeljauw en heilbot in centimeters. Hiervoor stellen we ism Raven verschillende hengelsportmaterialen ter beschikking. De insteek van deze visreis is om een gezellige week met mooie visserij te beleven. 

Lauvsnes is een toplocatie om te vissen waar je in korte vaartijd op open zee bent maar ook bij minder weer nog steeds beschut kan vissen. Deze locatie is zowel voor de beginner als de gevorderde visser een perfecte locatie met een garantie voor afwisselende en uitdagende  visserij.

Kijk hier voor meer informatie op de webpagina  

Of klik hier voor de uitgebreide digitale brochure van 13 pagina’s inclusief inschrijfformulier.  

Of ga langs bij 1 van de 5 filialen van Raven in Lelystad, Almelo, Steenwijk, Tilburg en Gouda en vraag om meer informatie. Ze helpen je daar graag verder.