image description

De 5de keer het gratis Roofvis evement Gouda

Tijdens het gesloten seizoen houdt de Afdeling Viswaterpachting Gouda, onderdeel van GHV Groene Hart, voor de 5de keer haar roofvis event in Gouda. Net zoals het eerste jaar is de toegang geheel gratis voor bezoekers en standhouders.

De unieke doelstelling van dit roofvis event is en blijft een zo breed mogelijke uitwisseling van informatie tussen de roofvissers onderling enerzijds en tussen organisaties, ondernemers, verenigingen, overheid, controleurs en roofvissers anderzijds, met betrekking tot alles wat met roofvissen te maken heeft, zonder winstoogmerk.



Wat kunt u zoal verwachten?
- Lezingen van stuk voor stuk cracks over hun geliefde manier van roofvissen. Arend Burger (Madcat/Dam/Effzet) geeft een lezing over het vissen met dood aas, Marco Nieuwenhuize over het vissen met een kayak op zout en zoet water, Albert Dekker over de Meerval en Dennis Horvath over UL op snoek.
- Workshops, over o.a. dropshot, diverse soorten kunstaas maken, vliegvissen, vissen in het buitenland, etc. Specieshunter en reporter van Zeehengelsport Sjors Waterschoot vertelt u alles over het jagen op vele moeilijk te vangen soorten. Op dit moment heeft hij er bijna 200. Dennis Horvath legt alles uit over knopen en riggen.
- Infostands van o.a. lokale Boa’s, VWP/GHV, Lureparts, , Hotspot Fishing, Pro Perch, vissen in Denemarken, OMG hengelbouw, BFT shop,
- Groots buiten gebeuren op en aan het water aan de oostzijde van het Sluiseiland te Gouda. U kunt meevaren met volledig uitgeruste visboten, terwijl u aan boord uitleg krijgt over de apparatuur en de manier van vissen door zeer ervaren vissers, visgidsen en deskundigen op het gebied van deze elektronica, zoals Johan Struwe (visgids), Mark van Dijk en Piet Kramer demonstreren Hobie
viskayaks en u kunt ze ook zelf uitproberen. De nieuwste Hobie kayak zal er getoond worden en ook zijn er daktenten voor boven op de auto te bewonderen.



- 2de Hands hengelsport beurs, waar u kunt kopen en verkopen, info wilbertmostert@vwpgouda.net
- Uitwisseling tussen sportvissers onderling en sportvissers en diverse organisaties op het gebied van
roofvissen, onder het genot van een hapje/drankje aan verenigingsprijzen.
- Demonstraties van kunstaas in onze “badkuip”.
- Tombola met prachtige prijzen (om onze kosten wat te drukken).


Uiteraard zullen er meer lezingen, standhouders, workshops en visgidsen aanwezig zijn. Voor de meest recente info, zoals parkeren, routebeschrijving, inschrijven, standhouders, lezingen, workshops, sponsors, prominente deelnemers, prijzen etc. zie onze facebook pagina.

https://www.facebook.com/Roofvisevent Gouda en website http:// www.vwpgouda.net of bel met Wilbert Mostert +31 649 307 730 of Ron Smits +32 475 963 063