image description

Cordes Travel op de Visma 2018

Cordes Travel

Cordes Travel op de Visma  

Al sinds 2008 is Cordes Travel visreizen aanwezig op de Visma en uiteraard ook dit jaar weer van de partij. Wederom staat dit top visreisbureau met hun enorme imponerende stand van 40m2 op de geweldige hengelsportbeurs in Rotterdam.

Cordes Travel, bekend van het goed organiseren van visreizen naar inmiddels 15 verschillende landen, zal elke dag aanwezig zijn met zeven experts die alle vissers advies kunnen geven over de verschillende visreizen in hun programma, denk aan landen zoals Noorwegen, IJsland, Panama, Zweden, Canada, Florida, Denemarken, Costa Rica en ga zo maar door, visreizen voor zee én roofvissers.

Met drie hele grote 42” full HD TV schermen laten zij de mooiste vangsten, huisjes en landen zien, zodat de vissers een idee krijgen wat ze kunnen verwachten in de verschillende landen.

Verder is Cordes Travel natuurlijk bekend vh programma “Big Fish Klaas” waar Cordes Travel aan mee heeft gewerkt om de verschillende reizen te organiseren en zijn zij bekend vd grote Cordes Traveldag, het zeevis-evenement van Nederland en België.

Kortom wil je een goed verzorgde visreis, waar je niet aan je lot wordt overgelaten, geen addertjes onder het gras, geen zogenaamde “vanaf” prijzen, wil je gewoon een prijs die klopt en dat Linda en Raffie met de jullie meedenken, kom dan eens kennis maken op hun stand, nr 11 meteen bij ingang, kan niet missen ! 

Cordes Travel,
professioneel, eerlijk en betrouwbaar!
www.cordestravel.nl