image description

Cordes Travel enorm trots

Cordes Travel 

Cordes Travel enorm trots

Oh oh wat zijn we trots, zo trots als een pauw, wij mochten voor de 2e keer de visreis/reizen organiseren voor een groot TV programma.

Wederom werd Cordes Travel gevraagd om een goede en betrouwbare visreis te boeken en dat is uiteraard wederom gelukt. Alles was, zoals men van ons gewend is, tot in de puntjes geregeld.

Vorig jaar mochten we meewerken de visreizen vh TV programma “Big Fish Klaas” te organiseren, waar Klaas vd Eerden (oa bekend van foute vrienden) samen met oa Jeroen vd Boom, Roue Verveer, Mr Polska en Douwe Bob, op visreis gingen naar oa landen als Noorwegen, Canada, IJsland en Zweden.


Klaas met een prachtige heilbot.

Dit jaar heeft Vis TV ons gevraagd om de laatste uitzending van Ed Stoop te verzorgen, Ed gaat dit jaar met pensioen en zijn laatste uitzending met Vis TV en Marco Kraal moest bijzonder worden, het mocht aan niets ontbreken. Panama is het geworden, warm, tropisch en Ed heeft altijd al de wens gehad om een grote Roosterfish te vangen en dat is nu dus gelukt, maar zij vingen nog veel meer moois, klik >hier< om de hele uitzending te zien.


Ed Stoop met zijn Roosterfish.

Met een grote glimlach en enorm trots begonnen we afgelopen vrijdag samen met ons vaste Team Cordes, aan de 50e editie vd Visma in de Ahoy Rotterdam. Onze grote prachtige stand, die garant staat voor enorm veel bekijks en complimenten, werd weer opgebouwd, drie grote 47” TV’s werden uit het stof gehaald en 3 dagen lang stonden we met 8 man sterk op de stand om alle vissers die interesse hebben in een visreis te voorzien van informatie.


Marco en Ed met een monster Tonijn.

De Visma was voor ons gevoel iets kleiner dan vorig jaar, een aantal groothandels/merken lieten het afweten, jammer natuurlijk, maar het is niet anders. Vrijdag was voor ons een drukke dag, zaterdag wat rustiger en zondag volle bak, bijna de hele dag druk geweest, als je dan met 8 man binnen en buiten de stand met een groep staat te praten, heb je het lekker druk.

We hebben kennis gemaakt met nieuwe groepen, even bijgepraat met onze gasten die reeds geboekt hadden en best aardig wat boekingen gedaan. Jochem Myjer kwam ook even langs, hij bezoekt onze stand altijd even en dan hebben we het weer over Noorwegen, zou het er dan in 2019 eens van komen Jochem ?


Jochem Myjer op de stand van Cordes Travel.

De laatste plaats voor Panama is nu ook geboekt dus ook dat Festival is nu vol en hebben we alle groepsreizen voor 2018 volgeboekt en is de groepsreis voor Panama 2019 ook al volgeboekt en dat is niet voor niets natuurlijk. Eerst gaan we in juni dit jaar naar Havoysund met 46 vissers, daarna in Augustus naar IJsland met 37 vissers, daarna in september weer naar Havoysund dan met 48 vissers en daarna in oktober naar Canada om op de Steur en Chinook te vissen met 16 vissers. 

Kortom een druk en gezellig schema met alleen maar Belgische en Nederlandse vissers. Voor 2019 hebben we ook tijdens de beurs weer boekingen gedaan voor de Festivals 2019, dus die lopen ook al aardig vol. Wil je ook eens meedoen aan een Festival/groepsreis, lees hier alle informatie >hier<


Onze snelle grote visboten tijdens de Festivals, 23.ft 150pk.

Tja en dan kom je thuis moe en voldaan en lees je enorm veel positieve reacties over de Visma, uiteraard ook wat negatieve reacties dat het te klein en te duur was, te weinig groothandels en winkeliers, maar goed 70% vd Nederlanders moet altijd iets te zeuren hebben, dus dat hoort erbij.

Wij blijven erbij dat als men een goed en gezond bedrijf hebt de Visma een “must” is, veel bedrijven hebben maar twee momenten per jaar dat zij zich kunnen profileren, zich kunnen laten zien en waar de vissers kennis met jou en je bedrijf of je producten kunnen maken. Wij zijn van mening dat twee hengelsportbeurzen per jaar belangrijk zijn, eigenlijk zijn het er drie als je de Karperbeurs ook meetelt, alleen die echt echt en alleen voor de karpervissers en de Visma en Hengelsportbeurs Utrecht is er voor iedereen. 


Stand van Cordes Travel.

Twee momenten per jaar waar je elkaar weer eens ziet, zowel op zakelijk/professioneel gebied als een ontmoeting met je potentiële klanten. Ons boeit het dan ook niet of er nu 5000, 10.000 of 20.000 bezoekers zijn en of er 1, 2 of 3 hallen zijn, iedere visser die met ons, onze stand, ons bedrijf of onze mensen kennis heeft gemaakt is een potentiële klant voor de toekomst.

Maar ik denk ook aan de toekomst, ik denk dat wij wel 200 kinderen op de stand hebben gehad die allemaal naar de prachtige foto’s en filmpjes kwamen kijken van allerlei vissoorten en hun pappa moest dan vertellen welke soorten het zijn. Jongens, meisjes en volwassenen staan te dromen bij deze prachtige foto's en elke dag hoor je dat dit hun droom is om ooit eens zo’n mooie vis te vangen.

Kortom deze vissers zijn startend, zijn beginneling en soms ervaren en zien zo’n beurs als een dagje uit, waar ze kunnen horen, voelen, zien en luisteren naar alles wat er met sportvisserij te maken heeft. Ze zijn een dagje uit, zijn die dag bezig met het sportvissen en het kriebelt, kopen een hengeltje, een molentje en gaan dan snel weer vissen. 

Want na een dag Visma kriebelt het weer, willen ze weer vissen, krijgen ze weer zin en leeft het allemaal weer op, ze zien weer uitdagingen hebben iets nieuws ontdekt, gehoord en gezien en gaan weer vol goede moet vissen en dat is voor ieder bedrijf op de Visma belangrijk, jong en oud moet blijven vissen, want deze bezoekers zijn allemaal voor ieder bedrijf wel onze toekomst ! 


Team Cordes Travel.

En ach dat zijn er misschien wat minder bezoekers en lijkt het misschien wat kleiner, maakt toch niet uit, wederom zijn er duizenden vissers met een blij gezicht naar huis gegaan en die 10% die niet blij waren, ach die wegen niet op tegen die 90% die het wel leuk vonden en dat is onze persoonlijke mening en daar gaan we voor. 

Wij zijn er in Utrecht weer bij 30-11 en 1 & 2 december in de Jaarbeurs Utrecht en weer nemen wij onze mooiste foto’s en filmpjes mee en al kunnen we maar 10 mensen warm maken voor de toekomst al kunnen we maar 1 kind blij maken, dan is de missie toch geslaagd ?


Ed, Linda en Raffie.

Tot slot willen we Ed Stoop nog bedanken voor al die jaren Vis TV, al hebben we dat natuurlijk persoonlijk al gedaan en is hij via ons naar Panama geweest. Toch wil wil ik ook Marco Kraal veel succes wensen, want Vis TV blijft gewoon bestaan en Marco heeft de eer deze kar verder te trekken.

Ook Marco is een bekende van Cordes Travel en wij weten dat hij heel veel vissers nog heel veel moois kan laten zien, want ook Vis Tv en Sportvisserij Nederland zorgen ervoor dat wij met z’n allen plezier houden in het vissen en dat moeten we zo houden, zet hem op Kraal wij wensen je heel veel succes !


Marco met zijn 1e heilbot.

en Linda Cordes en heel Team van Cordes Travel,
Tot de volgende beurs.
www.cordestravel.nl 

ps volg de vangstberichten uit het buitenland >hier<