image description

Centurion Pull Power vaste hengels

Cresta  

Centurion Pull Power vaste hengels  

Met deze uitbreiding in de Centurion serie voldoet Cresta aan de steeds maar grote wordende vraag naar hengels voor de vijvervisserij op karper. 

Alle Pull Power stokken zijn gemaakt op de originele Centurion-mal, waarbij de driedelige matchkit is vervangen door de een tweedelige pullerkit. 

De strakke actie en goede balans zorgen er voor dat er snel gereageerd kan worden op elke aanbeet. Eenmaal op volle spanning bezitten deze hengels een dempende actie over de gehele lengte. De pullerkits en het vierde deel zijn voorzien van extra verstevigingen voor het afdrillen onder de kant.

De speciale Adaptor kits bezitten dezelfde lengte als de originele pullerkits, maar zijn op gebouwd uit drie delen met het pullerslot in het tweede deel. Hierdoor kan een korter elastiek gemonteerd worden, gemakkelijker en sneller met een korte lijn gevist worden en korter onder de kant worden afgedrild. 

De Centurion Margin pole is voorzien van een extreem sterke adaptor pullerkit en een zeer sterk verlengdeel. Hiermee kan gevist worden op de zware vissen onder de kant. 

De actie van deze stok is zeer stijf, waardoor er zeer snel en uiterst precies op elke aanbeet gereageerd kan worden. Het verlengdeel past op het vijfde deel van de originele stokken zodat er in het geval van een vluchtende vis, aangestoken kan worden.

Alle pullerkits zijn voorzien van een eigen P.T.F.E  puller slot met royale opening van 16x4mm.

Voor meer info over Cresta producten ga naar: www.fishcresta.eu

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Feederen op het Wantij
Willem Moorman -