British Best/Matt Hayes en nieuw zeevisboek!

British Best

Aanbevolen door Matt Hayes

Aan de overkant van de Noordzee is Matt Hayes uitgegroeid tot wat je noemt een BB – een Bekende Brit. Ook bij ons wordt deze allround sportvisser steeds populairder, met name vanwege zijn serie visprogramma’s voor The Discovery Channel. Niet voor niets opent Matt Hayes de komende editie van de Visma in Rotterdam.

Matt produceerde de afgelopen jaren een groot aantal DVD’s over diverse disciplines van de sportvisserij, waaronder ook enkele zeer illustratieve karperfilms. Een topselectie van deze Engelstalige DVD’s  kunt u nu ook bestellen via de site van de Lezers Voordeelclub van Publishing House.

 

De Lezersvoordeelclub.nl  is inmiddels ook uitgebreid met een aantrekkelijk nieuw boekje over het vissen op en aan zee van Tirion uitgevers uit Baarn

Het boekje Zeevissen, met de ondertitel: Vissoorten, aassoorten, technieken en materiaal, is geschreven door de bekende Duitse auteur Frerk Petersen en voor de Nederlandse en Belgische lezers bewerkt door Steef Meijers. Het betreft een handzaam praktijkboekje, dat mee kan en eigenlijk ook mee moet in de koffer van elke zichzelf respecterende zeevisser.

Kort en bondig bespreekt Frerk Petersen als oude rot in het vak niet alleen alle voor de zeevisser belangrijke vissoorten, maar ook de technieken en materialen waarmee deze soorten kunnen worden gevangen. Aardig is tevens dat Petersen zich niet beperkt tot de Noordzee.

Ook over de visserij op de Oostzee wordt de lezer in duidelijke termen geïnformeerd. ‘Zeevissen’ kan dan ook worden beschouwd als een beknopte encyclopedie over de visserij op en aan zee. Voorzien van een plastic hoes hoort dit naslagwerk niet thuis in de boekenkast, maar inderdaad in de kist van elke zeevisser.
Klik en kijk hier voor meer informatie !

 

 


 


ANDEREN LAZEN OOK

image description
Nieuwe DVD: Fjordvissen in Midden-Noorwegen
Total Fishing Import -