Beet Nieuwe Stijl!

Persbericht Beet

Beet Nieuwe Stijl!

Beet zal vanaf het februarinummer in geheel ‘Nieuwe Stijl’ verschijnen. De nieuwe stijl kenmerkt zich door artikelen met veel tips, waardoor je op een snelle en duidelijke manier uitleg krijgt over echte praktijkvraagstukken, afkomstig van tophengelaars. Beet februari valt op 22 januari bij de abonnee in de bus en ligt vanaf 24 januari in de winkel.




12 tips voor winters feedervissen
Wie succesvol in de winter met de feederhengel wil vissen moet zijn tactiek, voer en materiaal enigszins aanpassen. De winter is immers niet de gemakkelijkste periode om witvis te vangen. Beet geeft je twaalf tips voor strakke lijnen, kromme hengels en natte schepnetten.



Barbeelaanpak per rivier anders
Elk viswater is anders en datzelfde geldt voor stromend water. De verschillen per rivier zijn enorm. Hierbij doelt Frans Vogels niet op de breedte of diepte, maar meer hoe je elke rivier weer anders moet benaderen. Zo is, bijvoorbeeld, de Waal een druk bevaren, ruwe rivier en de Roer een kronkelende rivier in een stil gebied. Deze grote verschillen vragen logischerwijs om aanpassingen.



De Neko-Rig
Rubber kunstaas dat je vastschroeft? Dit doe je met de Neko-Rig! Dit klinkt wonderbaarlijk, maar het is eigenlijk een heel erg doordachte montage, afkomstig uit het Verre Oosten.



Cuptips - Leeg die beker!
Pole cups zijn kunststof bekers die aan het topdeel van een vaste stok worden bevestigd. Ze worden gevuld met voer wat je vervolgens heel precies op de voerplek kunt laten vallen. Beet geeft je een overzicht van verschillende typen pole cups en hun gebruiksmogelijkheden!



Polderpret
Wanneer je tegenwoordig een willekeurig karperblad openslaat of sites op het Internet over karpervissen bekijkt, is het soms net alsof het karpervissen vooral gaat over het vangen van enorme vissen.



Het lijkt er meer en meer op dat een groeiende groep vissers zich alleen maar focust op het vangen van grote karper, waarbij sommige vissers alsmaar verder verwijderd raken van datgene waar het eigenlijk allemaal mee is begonnen en waar het ook altijd om zou moeten draaien: plezier hebben in je visserij. Om plezier te hebben tijdens het vissen, hoeft Sebastiaan Stevens niet ver te zoeken. Sterker nog, het is dichterbij dan je denkt… in de Hollandse polder!

IJskoude snoekbaars - 10 tips
De winter is niet de gemakkelijkste periode om snoekbaars te vangen. Veit Wilde geeft je tien tips waarmee je de glasogen, ondanks de koude, aan de haak kunt krijgen.



Word Beet abonnee
Met de introductie van deze nieuwe stijl is het nu via Total Fishing ook extra aantrekkelijk om abonnee te worden. Profiteer van ruim 50% korting en lees Beet een jaar lang = 12 nummers voor maar € 29,95 i.p.v. € 66. Profiteer! Word dus snel abonnee!

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -