U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht

Vismaat Gezocht
Ik ben op zoek naar een gezellige vismaat die mij een beetje wegwijs kan maken op witvisgebied. Graag in Noord Holland Noord en, bij voorkeur, met tijd buiten het week end. Ben zeker geen ervaren visser -verre van dat- dus als je me ook nog iets wil en kan leren, dan is dat mooi meegenomen.
Fred
De Goorn
02/05/2018
Vismaat Gezocht
Goedemiddag beste vissers,

Als reisbegeleider ben ik nu op weg met een rivierschip naar Rotterdam. Wij hebben 2 Amerikanen aan boord, die graag op zondag 22 april in de middag willen vissen in Rotterdam (terwijl hun vrouwen zich vermaken in Delft). Ze hebben geen visspullen en vergunning kunnen wij via internet regelen. Ze zoeken daarom of iemand ze wil helpen/begeleiden tijdens een leuke middag vissen incl. materiaal. Natuurlijk tegen betaling.

Wij zullen met de boot aan de Rhijnspoorkade liggen en 17.00 uur vertrekken. Hoor graag of iemand het een leuke ervaring vindt om 2 Amerikanen met de Nederlandse vissport kennis te laten maken.

Met vriendelijke groet,

Randy
Randy Boerboom
Rotterdam
21/04/2018
Vismaat Gezocht
Goeden dag ik ben Rudi ik ben 59 jaar ik zoek iemand die met mijn naar Denemarken wil ,Ik ging altijd .met mijn zoon maar die gaat om privé reden niet meer mee.Ik bezit zelf een boot ben van alles voor zien loodkoppen chads enz wat je allemaal nodig hebt .De vakantie is geboekt op 27/4 t/m 4/5 2018 bij intrese bellen 0641525055 of stuur een mail naar visser_rudi@msn.com graag een reactie dank u wel.
Rudi Ter heegde
Gronau
12/04/2018

Vismaat Gezocht
 
Te Koop: een geplastificeerd klapanker van 10lbs (4,5 kg) met ongeveer 15 meter lijn van goede dikte/kwaliteit. Zorg ervoor dat je boot niet beschadigd raakt. Mag weg voor 17,50 (exclusief evt. verzendkosten)
Wim
Omgeving Dordrecht
04/04/2018
Vismaat Gezocht
Ik ben een 60 plusser, en op zoek naar een vismaatje.
Leeftijd is niet belangrijk, want ik kan met iedereen overweg. Een boot is hier aanwezig, en we wonen aan het water. Voor meer informatie graag even bellen 0621693702 , want de mail word weinig gelezen.

Met Vriendelijke Groet
J Dijkstra
Johan
Groningen
29/03/2018
Vismaat Gezocht
Hoi, ik ben Nick en heb echt een passie voor vissen. Ben op zoek naar een rustige vismaat, die net zo van vissen houdt als ik.
Zelf vis ik graag met de feederhengel op witvis, karper en vind het ook leuk om soms naar commercial vijvers te gaan.
Ik ben in het bezit van een auto en kan me dus makkelijk verplaatsen. Het liefst wel een vismaat in de omgeving van Zwolle.

Leeftijd is niet van belang.
Nick_27
Zwolle
02/03/2018
Vismaat Gezocht
Wie uit vlaams-brabant heeft interesse om tijdens de wintermaanden een paar keer te hengelen op voorn in een nederlandse haven .
Ben 73 jaar en in bezit van wagen, kosten worden gedeeld.
Wie interesse heeft gelieve te reageren per e-mail
lucien_vanessche@yahoo.com
van essche lucien
Tremelo belgie
05/12/2017
Vismaat Gezocht
Hoi,
Ik ben gepensioneerd (64 jr) en zoek een vismaat om regelmatig te gaan vissen. Gelet op mijn woonplaats zoek ik iemand uit de omgeving van Belgisch Limburg . Ik vis zowel op roof- als witvis en strandvissen .Fred
25/11/2017
Fred
Zonhoven
25/11/2017
Vismaat Gezocht
Ik ben op zoek naar een paar extra spoelen voor mijn (zalm) vliegenreel van Scientific Anglers System 2, maat 12/13.
Wie o wie heeft er nog een of meer in de kast liggen en wil deze voor een schappelijke prijs aan mij overdoen?
Martin
Oosterbeek
16/11/2017
Vismaat Gezocht
Hoi allemaal,
Ik ben Matthijs, 19 jaar. Al een aantal jaar vind ik vissen geweldig, maar sinds 1.5 jaar ben ik begonnen met roofvissen. Dit vind ik echt super leuk om te doen.
In nederland een paar snoekjes gevangen, en afgelopen vakantie in Finland een kanjer van 118 cm en 15 kilo.
Ik ben opzoek naar een vismaatje woonachtig in de omgeving arnhem (of eventueel amsterdam), om af en toe samen te gaan vissen.
IK hoor het graag !
Grrtz,
Matthijs
Arnhem
14/11/2017
Vismaat Gezocht
Hallo ik ben een actieve 65 plusser en zoek bij deze een vismaatje. Een boot is aanwezig. Rond deze tijd vis ik het liefst op snoekbaars en snoeken.
Johan
Groningen
26/10/2017
Vismaat Gezocht
Hoi , wie heeft zin 50 \60se+ af en toe gaan snoekbaarzen enz. of een zeemeerin ? gaan vangen op de waal , lek , amsterdam rijn, of of . heb auto mi trekhaak kan ok een bootje huren , samsam , 0655557090 regio Helmond
Nardje
Helmond
26/10/2017
Vismaat Gezocht
Vis op de Oosterschelde en als er op de Grevelingen gevangen wordt gaan we daar weer achter de vis aan. Heb een bootje op trailer. Dus kan alle kanten op. Vis ook wel op roofvis op zoet water. Maar ben daar niet zo bedreven in. Ga ook weleens vanaf strand vissen. Wil graag nog wat leren van anderen. Ben nu nog aan het werk maar dat gaat veranderen. Volgend jaar ga ik ermee stoppen.
En dan heb ik alle tijd om mij op het vissen te storten. Ik ben 62 . Een betrouwbare en gezellige vismaat is welkom.
Cees
Nieuw Vossemeer
21/10/2017
Vismaat Gezocht
Hoi, ik ben op zoek naar een fanatieke vismaat met veel vrije tijd (pensioen of iets dergelijks)om enkele keren per maand te gaan kantvissen vanaf het strand of Europoort gebied liefst iemand die bekend is in Europoort, ben een echte nachtvisser met voorkeur voor de tong en in het winterseizoen vooral wijting , ik ben 66 jaar heb goede spullen ben mobiel en heb 45 jaar ervaring op en aan het zoute bezit ook een bootje Rana fisk waar ik elk jaar probeer om twee maal mee in Denemarken te vissen (langeland) Heb je interesse mail me dan de tong zit er nog groet john
John
Veldhoven
17/10/2017

Vismaat Gezocht
Wie heeft er zin om in 2018 naar Spanje te gaan Vissen voor een Week
in de voorjaar or in de herfst , op Comizo Barbeel en Channel catfish .?
De prijzen voor een week , inclusief vliegtiket ,huurauto en accommodatie
ligt tussen 350 en 390 euro per persoon.
( Zie Foto )

Groet : Miguel

Reageer op : mibarma1@gmail.com
Miguel
Rotterdam
12/10/2017
Vismaat Gezocht
Ik ben gepensioneerd en zoek een vismaat om regelmatig te gaan vissen. Gelet op mijn woonplaats zoek ik iemand uit de driehoek Arnhem, Zutphen, Apeldoorn. Ik vis zowel op roof- als witvis waarbij mijn voorkeur uit gaat naar snoekbaars.
Theo
Rheden
03/10/2017
Vismaat Gezocht
Ben Sportieve Senior (denk ik )in Rotterdam, zoek leuke karper vismaat m/v, ook in bezit (Zeil) boot en b.b motor,waar ook mee gevist kan worden. Vis graag Brielsemeer en voornse kan. e.d. Heb eigen vervoer, meerijden kan evt. uiteraard, na overleg. Tot horens / ziens .
Frank
Rotterdam
02/10/2017
Vismaat Gezocht
graag wil ik een maatje om regelmatig een lijntje uit te werpen aan da kant van Steenbergen en omstreken ik ben zelf van Antwerpen en mijn bootje ligt in Nederland.
Samen witvissen of roofvissen is gezelliger dan alleen en op de boot veel veiliger.
van looy
antwerpen
11/09/2017
Vismaat Gezocht
Vismaat voor roofvissen, oa op de meren bij giethoorn,
en jaarlijks weekje vissen in buitenland.
Robert
Tubbergen
09/09/2017

Vismaat Gezocht
 
Mooie Daiwa reishengel te koop, nog nieuw in foedraal.Type Sealine 100 - 200 g. 4 delig, lengte 2m44 .
Richtprijs E125
Gerard
Naaldwijk
08/09/2017