U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht


Vismaat Gezocht
Hoi ik ben een vlotte 50 jarige vent die graag er op uit trekt om ergens een paar grote bakken te landen, nu ontbreekt het een beetje aan communicatie tijdens mijn lange sessies. Hierdoor ben ik een beetje vast geroest en wil de draad weer oppakken in omgeving Den Bosch, vergunning technisch ben ik voor geheel Den Bosch ingedekt met 7 verenigingen.

Dus serieuze karper liefhebber m/v zoek jij net als ik een toffe beetje maffe gezellige vismaat, met humor en iets te vertellen. Laat maar weten
Henkies69
Vinkel
10/01/2020

Vismaat Gezocht
Hallo,

Ik ben een gepensioneerde 65+er en geniet van mijn vrije tijd om te vissen. Nu zou ik graag gaan karpervissen. Ik heb daar alles voor gekocht maar zoekt nog een paar maatjes in ongeveer dezelfde leeftijd en uiteraard met dezelfde hobby om samen te gaan vissen op karper. Zo kunnen we elkaar een beetje helpen om het karpervissen eigen te maken. Ik ben woonachtig in de regio Rozenburg ZH.

Tom
Tom
Rotterdam/Rozenburg
06/01/2020
Vismaat Gezocht
Hallow ik ben net begonnen met roofvissen ben meer een karper Visser en was altijd goed weer visser vaak vis ik met me broer en een andere vriend maar die hebben niet altijd tijd en alleen te gaan vissen kan wel is alleen zo saai soms woon zelf in Roosendaal bezit van geen auto jammer genoeg dus ken zelf ook niet echt goede stekken stuur me maar een mail whijman@mail.com of instagram: whijman en misschien tot snel .!!! BTW happy 2020
W hijman
Roosendaal
04/01/2020
Vismaat Gezocht
Hallo,

Mijn maat en ik zoeken een 3e man voor een visvakantie naar Spanje, Noorwegen, IJsland, of als jij een goed idee hebt is dat ook prima.

Nieuwsgierig? Bel me eens op 0654927071

Groet,

Cor Duijnker
Cor Duijnker
Gorredijk
02/01/2020
Vismaat Gezocht
Hee beste lezers
Ik ben Rubin 30 jaar wonend in Gorinchem.
Sinds een half jaar ben ik weer actief aan het vissen op roofvis. En heb er erg veel plezier in alleen mis ik toch wel de gezelligheid om het samen met iemand te doen. Het liefst een vast vismaatje. Beschik over een bootje met moter en fishfinder dat momenteel aan de linge ligt in Gorinchem. Lijkt jou het leuk om samen op pad te gaan stuur me gerust een berichtje.
Rubin
Gorinchem
02/01/2020
Vismaat Gezocht
Hoi mijn naam is Patrick 43 jaar en wonend in Almelo. Ik zoek een vis maat die met mij op pad wil om achter de rovers aan te gaan in Almelo.
Graag een serieuze visser om vaker mee af te spreken.

Patrick van Dusschoten
Almelo
29/12/2019

Vismaat Gezocht
Hoi,
Ik ben Peter 57 jaar en Heb wat lichamelijke gebreken en kan daardoor weinig en slecht lopen.
Toch wil ik nog graag hengelen op witvis in het voorjaar, karper staties en op roofvis UL,L met soft baits .
Ben in bezit van een auto al kan ik niet te ver rijden .
Zelfs ben ik al tevreden om zo af en toe is over de hengelsport te dicussiëren .
Wie waagt ???
Peter van de Leijgraaf
Den Haag
19/12/2019

Vismaat Gezocht
   
Hallo,

Ik ben Kiran 37 jaar uit Dordrecht en zoek iemand om vaker mee te vissen in Dordrecht en omstreken.. Ik hen op Facebook een pagina aangemaakt om overal zo'n beetje te vissen..

Zoek op Facebook 'Vissende Vrouwen Nl' en laat weten als je ook met mij zou willen vissen.. Ik heb de snoek nog nooit onthaakt en wil dat heel graag leren..

Groetjes,

Kiran
Kiran Changoer
Dordrecht
16/12/2019
Vismaat Gezocht
Hallo, mijn naam is Mhulek en ik kom van oorspronkelijk uit Thailand. Ik woon in Veghel. Ik ben 25 jaar oud en ben opzoek naar een vismaat hier in de buurt. Ik vis heel erg graag met een vlieghengel en spinhengel. Ik vis het liefst op roofvissen. Normaal ga ik altijd met een maatje vissen maar die heeft nu een andere hobby gevonden waardoor ik vaak alleen ben tijdens het vissen. Bij interesse kan je me een berichtje sturen!

Met vriendelijke groet,

Mhulek
Veghel
Mhulek@hotmail.com
Mhulek lau
Veghel
01/12/2019
Vismaat Gezocht
Ik probeee het maar even via hier
Dus ik ben wout 18jaar werk voor defensie
En ik zoek een vis maat voor de belgische kust of nederland ik heb helaas zelf geen auto of boot omdat k nog zo jong ben maar hou wel enorm
Van zee vissen zowel strand als boot dus zoek ik me via hier een vis maat moest je intresse hebben reageer gerust hier onder en dan stuur ik je wel eens een mail grts wout. wout.inze@gmail.com
Wout
Sinaai belgie
27/11/2019
Vismaat Gezocht
Hoi ik ben mike 11 jaar oud ik ben enorm fan van vissen. vind vooral roofvissen leuk en wil graag een vis maat om mee te gaan roofvissen zoals snoek, snoekbaars en baars.
Omgeving wervershoof
Mike
Wervershoof
27/11/2019
Vismaat Gezocht
Hallo hengel ars,
Ik ben Richard, 43j, wonend in Amsterdam Noord. Dit jaar weer begonnen met vissen, na een aantal jaar dit opzij gezet te hebben.
Het lijkt me leuk om een maatje te hebben om mee te vissen.
Mijn interesse ligt voornamelijk bij het roofvissen. Alle methodes wil ik wel eens proberen voor de verschillende omstandigheden. Ook street fishing wekt mijn interesse.

Mocht je ook een maatje zoeken, laat dan een reactie achter.
Mailen gaat sneller.

Iemand met street fish info/ websites mogen ook reageren.

Groeten,
Richard
Richard
Amsterdam
05/11/2019
Vismaat Gezocht
Hallo, ik ben Barm 15 jaar en op zoek naar een vismaat in de omgeving van roosendaal. Zelf doe ik aan roosfvissen en vooral op grote wateren. Alleen zoek ik een vismaatje met een boot of gewoon vanaf de kant. Voorkeur is Snoekbaars en Baars. als bijvangst een Snoek is ook geen probleem
bel me even bij intersse 06 30854198
Bram Wever
Roosendaal
25/10/2019
Vismaat Gezocht
Hallo Sportvissers,

Ik ben Michael, 48 jaar, woon in Rotterdam.

Ik vis veel op snoekbaars en baars in Zuid Holland ,
Ik zoek een Vismaat om samen op deze roofvissen te vissen

Als je interesse hebt om samen te gaan vissen , reageer maar.

groet Michael
michael
Hoogvliet
13/10/2019
Vismaat Gezocht
Beste mede vissers,

Ook ik ben, een van antieke recreatieve visser.
Mijn voorkeuren gaan uit naar Witvissen en Karper, witvissen doe ik al vanaf mijn jeugd. Karpervissen (nacht en dag) sinds ongeveer twee jaar .
Zelf ben ik 56 in het bezit van een auto, maar zoek tocht een vispartner voor in de omgeving van Arnhem, in hoofdzaak voor het karperen. Deze dagen/nachten zijn vaak het langs, het is toch leuker om hierbij gezelschap, kennis en hobby te delen.
Stuur een berichtje en wie weet spreken we een keer af aan de waterkant..
Alexander
Omg. Arnhem
05/10/2019
Vismaat Gezocht
Hoi ik ben Thimo!
Ik ben 14 jaar oud en zoek een leuk vismaatje om mee te vissen in de regio Nieuwegein, Ijsselstein, Benschop en andere plaatsen.
Ik zoek een leeftijds genoot (mag ook ouder zijn!). Ik doe aan karpervissen! Ik vis statisch of met de korst of met feeder!
Stuur me een berichtje al he intresse hebt!
Thimo
Nieuwegein
08/09/2019
Vismaat Gezocht
Hoi,

Vroeger viste ik erg vaak in de IJssel. Nu 15 jaar later heb ik het weer opgepakt. Alleen samen met iemand is veel leuker!! Snoekbaarzen (doodaas) vind ik erg leuk! Maar gewoon het ontspannen langs de waterkant kan ik ook van genieten.
Sanne
Omgeving zwolle
03/09/2019
Vismaat Gezocht
Hallo, ik ben oud defensie medewerker van 60 jaar en zoek een vismaat om af en toe te gaan vissen. Ik vis graag op zeebaars, zeetong en schar op een strand of dijk op Walcheren. Ook vis ik sporadisch op snoekbaars en/of snoek in de buurt van Roosendaal, maar ben op dat gebied een beginner. Vis namelijk meestal aan zee. Ben in bezit van een auto
Eric
Roosendaal
25/08/2019
Vismaat Gezocht
hallo ik ben een gepensioneerde man en woon op Mallorca, en zoek een vismmaat om te vissen (karper meerval ) op de ebro! U kunt uw vrouw Vriendin? meebrengen. Voor haar vacantie op mallorca in prachtig landhuis met zwembad wij mannen2 weken vissen op de ebro in juni juli 2020 alle kosten vervoer en hotel op vis plek in overleg! geinteresseerden voor meer info Email! mvg gerald
gerald
mallorca
22/08/2019
Vismaat Gezocht
Jaren naar volle tevredenheid gebruikt. Hds5 verbonden met ethernetkabel met HDS7M met (oude) navionicskaartje. Geheel compleet. vraagprijs voor setje euro 375,00.
T.Kroon
Harderwijk
21/08/2019