U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht

Vismaat Gezocht
Hoi ik ben mike 11 jaar oud ik ben enorm fan van vissen. vind vooral roofvissen leuk en wil graag een vis maat om mee te gaan roofvissen zoals snoek, snoekbaars en baars.
Omgeving wervershoof
Mike
Wervershoof
27/11/2019
Vismaat Gezocht
Hallo hengel ars,
Ik ben Richard, 43j, wonend in Amsterdam Noord. Dit jaar weer begonnen met vissen, na een aantal jaar dit opzij gezet te hebben.
Het lijkt me leuk om een maatje te hebben om mee te vissen.
Mijn interesse ligt voornamelijk bij het roofvissen. Alle methodes wil ik wel eens proberen voor de verschillende omstandigheden. Ook street fishing wekt mijn interesse.

Mocht je ook een maatje zoeken, laat dan een reactie achter.
Mailen gaat sneller.

Iemand met street fish info/ websites mogen ook reageren.

Groeten,
Richard
Richard
Amsterdam
05/11/2019
Vismaat Gezocht
Hallo, ik ben Barm 15 jaar en op zoek naar een vismaat in de omgeving van roosendaal. Zelf doe ik aan roosfvissen en vooral op grote wateren. Alleen zoek ik een vismaatje met een boot of gewoon vanaf de kant. Voorkeur is Snoekbaars en Baars. als bijvangst een Snoek is ook geen probleem
bel me even bij intersse 06 30854198
Bram Wever
Roosendaal
25/10/2019
Vismaat Gezocht
Hallo Sportvissers,

Ik ben Michael, 48 jaar, woon in Rotterdam.

Ik vis veel op snoekbaars en baars in Zuid Holland ,
Ik zoek een Vismaat om samen op deze roofvissen te vissen

Als je interesse hebt om samen te gaan vissen , reageer maar.

groet Michael
michael
Hoogvliet
13/10/2019
Vismaat Gezocht
Beste mede vissers,

Ook ik ben, een van antieke recreatieve visser.
Mijn voorkeuren gaan uit naar Witvissen en Karper, witvissen doe ik al vanaf mijn jeugd. Karpervissen (nacht en dag) sinds ongeveer twee jaar .
Zelf ben ik 56 in het bezit van een auto, maar zoek tocht een vispartner voor in de omgeving van Arnhem, in hoofdzaak voor het karperen. Deze dagen/nachten zijn vaak het langs, het is toch leuker om hierbij gezelschap, kennis en hobby te delen.
Stuur een berichtje en wie weet spreken we een keer af aan de waterkant..
Alexander
Omg. Arnhem
05/10/2019
Vismaat Gezocht
Hoi ik ben Thimo!
Ik ben 14 jaar oud en zoek een leuk vismaatje om mee te vissen in de regio Nieuwegein, Ijsselstein, Benschop en andere plaatsen.
Ik zoek een leeftijds genoot (mag ook ouder zijn!). Ik doe aan karpervissen! Ik vis statisch of met de korst of met feeder!
Stuur me een berichtje al he intresse hebt!
Thimo
Nieuwegein
08/09/2019
Vismaat Gezocht
Hoi,

Vroeger viste ik erg vaak in de IJssel. Nu 15 jaar later heb ik het weer opgepakt. Alleen samen met iemand is veel leuker!! Snoekbaarzen (doodaas) vind ik erg leuk! Maar gewoon het ontspannen langs de waterkant kan ik ook van genieten.
Sanne
Omgeving zwolle
03/09/2019
Vismaat Gezocht
Hallo, ik ben oud defensie medewerker van 60 jaar en zoek een vismaat om af en toe te gaan vissen. Ik vis graag op zeebaars, zeetong en schar op een strand of dijk op Walcheren. Ook vis ik sporadisch op snoekbaars en/of snoek in de buurt van Roosendaal, maar ben op dat gebied een beginner. Vis namelijk meestal aan zee. Ben in bezit van een auto
Eric
Roosendaal
25/08/2019
Vismaat Gezocht
hallo ik ben een gepensioneerde man en woon op Mallorca, en zoek een vismmaat om te vissen (karper meerval ) op de ebro! U kunt uw vrouw Vriendin? meebrengen. Voor haar vacantie op mallorca in prachtig landhuis met zwembad wij mannen2 weken vissen op de ebro in juni juli 2020 alle kosten vervoer en hotel op vis plek in overleg! geinteresseerden voor meer info Email! mvg gerald
gerald
mallorca
22/08/2019
Vismaat Gezocht
Jaren naar volle tevredenheid gebruikt. Hds5 verbonden met ethernetkabel met HDS7M met (oude) navionicskaartje. Geheel compleet. vraagprijs voor setje euro 375,00.
T.Kroon
Harderwijk
21/08/2019
Vismaat Gezocht
Hallo,

Jongeman van 30 jaar oud die op zoek is naar nieuwe visgebieden en een vismaat. Vis vaak met me broers en die zijn meer van het karpervissen en ik van het roofvissen wat vaak niet echt samen gaat. Zit momenteel erg aan me eigen omgeving amsterdam rijnkanaal en de diem en wilt dit graag uitbreiden. Niet in bezit van een boot maar wel van een auto dus een stuk rijden is geen probleem. Paar maanden geleden weer fanatiek het vissen opgepakt maar het is toch gezellig om samen met iemand op stap te gaan en te struinen.
jeffrey
Diemen
04/08/2019
Vismaat Gezocht
Hallo,

Zijn er hier ook Meerval vissers aanwezig, waarbij ik een keer mag opstappen?
Ben erg benieuwd naar deze visserij!
Woonachtig in Overijssel, maar niet te beroerd om een stukje te rijden.

Groet Kevin
Kevin
Nijverdal
18/07/2019
Vismaat Gezocht
Goedendag ik ben jesse man 31 jaar oud en net weer begonnen met vissen, het is lang geleden en best wel weer lastig om het beetje onder de knie te krijgen, dus wil jij eens mee? gezellig!

groet
Jesse
zaltbommel
07/07/2019
Vismaat Gezocht
Beste Bellyboaters,

Mijn maam is Michel en ben op zoek naar mede-bellyboaters in de omgeving van:
Zwolle, meppel, steenwijk.

Graag zou ik eens ervaringen uitwisselen en misschien samen het water op.
Samen vissen met een bellyboat is altijd handiger en veiliger dan alleen.

Groeten Michel
Michel
staphorst
06/06/2019

Vismaat Gezocht
 
mijn naam is Mark, 48 jaar, getrouwd, vader van 3 tienerzoons en werkzaam bij defensie. Ik ben al fanatiek sportvisser vanaf mijn prille jeugd. Mijn voorkeur ligt voornamelijk bij het vissen op roofvis (snoekbaars, baars en roofblei) maar ook vissen met een vlok op harder of winde vind ik erg leuk. Vliegvissen/binden doe ik daarnaast ook al vanaf mijn 11e maar de laatste jaren dan voornamelijk in het buitenland. Ik ben in het bezit van een leuke visboot, met een vaste ligplaats maar met ook een goede trailer.
Omdat mijn kinderen inmiddels al weer wat ouder zijn heb ik weer meer tijd om me met vissen bezig te houden. Helaas ben ik jaren geleden mijn vaste vismaat kwijt geraakt. Ik vis daarom meestal alleen maar ik zou graag weer eens regelmatig met iemand samen vissen. Laat wat van je horen als het je leuk lijkt een keer samen te gaan vissen.
Mark Hoddenbach
Dordrecht
25/05/2019
Vismaat Gezocht
Hallo mensen,
ik ben Christiaan (29) en ik ben opzoek naar een vismaatje die mij het dropshotten kan leren. Ik ben een beginnend visser en heb vorige zomer een setje aangeschaft maar heb tot op heden helaas nog geen succes. Woonachtig in de prachtige stad Zwolle.
Groeten,
Christiaan
Christiaan
Zwolle
07/05/2019
Vismaat Gezocht
hallo ik ben een gepensioneerde man . En liefhebber van vissen op karper en meerval Ik zoek een vismaat die met mij wil vissen ik ga zelf vanaf 14 juni t/m 3 juli naar caspe Ik logeer in caspe ik heb complete visuitrusting ( je hoeft niks mee te nemen ) Ik haal je af van het vliegveld en breng je ook terug kosten 50 50 meer info email mij mvg sportgr gerald
gerald
mallorca
28/04/2019
Vismaat Gezocht
Hallo sportvissers,
Mijn naam is Jan 70 jaar ( gezond en alles doet het nog ) wil dit jaar 2019 besteden aan het vissen op de rivier.
Barbeel heeft mijn interesse.

Ik heb mij deze winter ingelezen en heel wat filmpjes gezien, inmiddels
de nodige materialen aangeschaft en op de kaart wat stekken gezocht.
Misschien is er een visser die mij wat wijzer kan maken mbt het rivier vissen en mij een of meer keren op sleeptouw kan nemen?

Ik beschik over vervoer, Nederland heeft mijn voorkeur.

Groet,
Jan ( Hoofddorp )


Jan
Hoofddorp
10/04/2019
Vismaat Gezocht
Hallo, wij zijn een gezelschap van meestal 8 personen die regelmatig naar buitenland gaan zeehengelen. Hebben nog wel een plaats vrij zeehengelen te Hirtshals DK van 14 april tem 21 april 2019. Totaal formule, ganse week verblijf op grote comfortabele Noorse kotter voorzien van 8 kajuiten (koozy stapelbedden, berging en san.), 2 douches, 2 toiletten en gezellige leefruimte met WIFI en TV, vriesfaciliteiten aan boord en hengelshop rechtover de aanlegplaats aan de kade. Dagelijks zeevissessies van 7.00 tot 16.00 op dit top zeewaardige met alle veiligheidsnormen sportvishengelschip en gaat veilig na elke vissessie terug in de binnenhaven onder zeil. Alle maaltijden voorzien op het schip: ontbijt, lunch en warm diner, koffie / dranken en versnaperingen aan democratische prijzen. De havenstad is op wandelafstand per direct bereikbaar (winkels / horeca). Totale reisduur - heen en terug 8 dagen voor de prijs van 1125euro/p. incl. reiskosten, excl. eigen verbruikskosten. Voel je geroepen om een luxe hengelreis te ondernemen, ontvangen we je graag met een warm welkom. Dit is echt een Top hengelreis, gewoon lekker relaxen en je ding doen, je wordt op je wenken bedient en vertoefd in een hechte warme groep. Namens, Dre, Flor, Hartmut, Henk, Jan, Jan, Jo, Kristof, Patrick, Pieter, Toon en Wolfgang (jaja... zijn internationaal gezelschap van B-NL-D geworden door de jaren heen.)
Sportieve hengelgroet,
Pieter-man
pieter-man
Oelegem - Belgie
08/03/2019

Vismaat Gezocht
Ik zoek een karper vismaat met enige ervaring. Frankrijk een weekje, leuk. Ik heb alles incl. stationcar.
Mvgr. Aaron
Aaron Fresco
Den haag
02/03/2019