U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht

Vismaat Gezocht
Ik ben Gert-Jan.... Ik woon in de Hoeksche-Waard. Door m'n drukke baan vind ik het heerlijk om af en toe is een hengeltje te werpen. Heel het jaar door wel roofvis en in de zomermaanden lekker s'avonds of s'ochtend lekker paar uurtjes met de pen op karper of zeelt. De meeste vismaten zijn ver weg gaan wonen of zijn met de hobby gestopt of geen tijd enz.... Ik ben op zoek naar iemand die weleens tijd maakt om te hengelen. Liefst wel woonachtig in de Hoeksche Waard maar is ook niet erg in de omgeving.
GertJan
Puttershoek
08/03/2020
Vismaat Gezocht
Hallo ik ben Jan Glasbergen (1956) en ik zoek een vismaat om te vissen in de omgeving van Oegstgeest o.a. Klinkenbergerplas , Leiden , Noordwijk .
Ik ga vaak op dinsdag vissen .
Jan Glasbergen
Oegstgeest
28/02/2020

Vismaat Gezocht
ben bert gerards 48 jaar getrouwd op zoek naar vaste vismaat om mee te vissen op randmeren en polder nachtje of weekend zoals het uit komt een keer per jaar na frankrijk toe
bert gerards
zeewolde
27/02/2020
Vismaat Gezocht
Mijn naam is Michel Loohuis. Ik ben op zoek naar een vismaat omgeving West Friesland die het leuk vindt om samen te gaan vissen op zeebaars/zeevissen. Ik zelf vis in de omgeving IJmuiden, Wijk aan Zee en Den Helder/Huisduinen.
michel loohuis
hoogwoud
05/02/2020
Vismaat Gezocht
Hoi ik ben Lennard!
Ik ben 15 jaar oud En zoek een leuk roofvis maatje om mee te vissen in de regio Vianen Nieuwegein IJsselstein. Ik zoek een leeftijds genoot mag ook iets ouder. Stuur me een berichtje als je intresse hebt ben ook beschikbaar in dm van instagram: lennard.0347
Lennard
Vianen
27/01/2020
Vismaat Gezocht
Hallo, ik ben lennard 15 jaar oud en zoek een vismaat om mee op roofvis te vissen in de omgeving van vianen,Nieuwegein en IJsselstein ben jij een jongen van rond mijn leeftijd en zoek je ook een vismaat neem contact met mij op via instagram: Lennard.0347
Lennard
Viandn
26/01/2020
Vismaat Gezocht
Er is nog 1 plaatsje vrij om mee te gaan vissen naar Noorwegen (Sarnes)
Wanneer: April 2020
Kostprijs: All In reis, heen en terug(vis komt in diepvries naar huis wink ) Verblijf, eten, drank, boot, brandstof boot , aas enz.... Alles in voor +- 1500 euro.
Verblijf 7 dagen.
De PIlchards
Belgie
23/01/2020
Vismaat Gezocht
Hey! Ik ben Glenn(28) uit Nieuwegein!
Ik woon hier nu iets meer dan een jaartje en ben opzoek naar een maatje die af en toe eens wat Baarsjes en snoekjes wilt gaan vangen!
Ik weet wat leuke plekjes in de buurt, maar sta altijd open voor nieuwe suggesties!

Stuur een berichtje en laten we eens gaan!
Glenn
Nieuwegein
18/01/2020

Vismaat Gezocht
 
Hoi. Ik ga in april naar Noorwegen vissen. Mijn huidige visvriend kan niet meer ivm ziekte. Nu zoek ik 1/2 mensen die mee willen. Huisje is 6 persoons maar heeft 3 aparte slaapkamers.Ligt meteen aan het water en de boot op 30m loop afstand. Het huis ligt bij Berg.Noorwegen uurtje boven Hitra Ik hoor het graag als er mensen zijn die een keer willen gaan in april. Huisje is geboekt van 18 tot 25 april. Wil graag met de auto naar Frederikshaven dan boot naar oslo en dan met de auto naar berg. Dit is ongeveer 800 rijden nog. Ben als jaren visser in noorwegen en weet (niet alles) aardig de weg daar. Huisje ligt niet ver van de zee waar natuurlijk avontuurlijk te vissen is.Lijkt het je wat stuur me een mail of app 0653936786voor meer info.

Gr leon
leo.hoegen@planet.nl
Landgraaf
16/01/2020

Vismaat Gezocht
Hoi mijn naam is Johan ik ben 41 en ik ben op zoek naar een vismaart in zwolle ik heb m.n eigen visboot wie vind het leuk om met mij mee te gaan vissen op snoek en wie kan mij nog wat bij leren ik hoor het graag
Johan
Zwolle
14/01/2020

Vismaat Gezocht
Hoi ik ben een vlotte 50 jarige vent die graag er op uit trekt om ergens een paar grote bakken te landen, nu ontbreekt het een beetje aan communicatie tijdens mijn lange sessies. Hierdoor ben ik een beetje vast geroest en wil de draad weer oppakken in omgeving Den Bosch, vergunning technisch ben ik voor geheel Den Bosch ingedekt met 7 verenigingen.

Dus serieuze karper liefhebber m/v zoek jij net als ik een toffe beetje maffe gezellige vismaat, met humor en iets te vertellen. Laat maar weten
Henkies69
Vinkel
10/01/2020

Vismaat Gezocht
Hallo,

Ik ben een gepensioneerde 65+er en geniet van mijn vrije tijd om te vissen. Nu zou ik graag gaan karpervissen. Ik heb daar alles voor gekocht maar zoekt nog een paar maatjes in ongeveer dezelfde leeftijd en uiteraard met dezelfde hobby om samen te gaan vissen op karper. Zo kunnen we elkaar een beetje helpen om het karpervissen eigen te maken. Ik ben woonachtig in de regio Rozenburg ZH.

Tom
Tom
Rotterdam/Rozenburg
06/01/2020
Vismaat Gezocht
Hallow ik ben net begonnen met roofvissen ben meer een karper Visser en was altijd goed weer visser vaak vis ik met me broer en een andere vriend maar die hebben niet altijd tijd en alleen te gaan vissen kan wel is alleen zo saai soms woon zelf in Roosendaal bezit van geen auto jammer genoeg dus ken zelf ook niet echt goede stekken stuur me maar een mail whijman@mail.com of instagram: whijman en misschien tot snel .!!! BTW happy 2020
W hijman
Roosendaal
04/01/2020
Vismaat Gezocht
Hallo,

Mijn maat en ik zoeken een 3e man voor een visvakantie naar Spanje, Noorwegen, IJsland, of als jij een goed idee hebt is dat ook prima.

Nieuwsgierig? Bel me eens op 0654927071

Groet,

Cor Duijnker
Cor Duijnker
Gorredijk
02/01/2020
Vismaat Gezocht
Hee beste lezers
Ik ben Rubin 30 jaar wonend in Gorinchem.
Sinds een half jaar ben ik weer actief aan het vissen op roofvis. En heb er erg veel plezier in alleen mis ik toch wel de gezelligheid om het samen met iemand te doen. Het liefst een vast vismaatje. Beschik over een bootje met moter en fishfinder dat momenteel aan de linge ligt in Gorinchem. Lijkt jou het leuk om samen op pad te gaan stuur me gerust een berichtje.
Rubin
Gorinchem
02/01/2020
Vismaat Gezocht
Hoi mijn naam is Patrick 43 jaar en wonend in Almelo. Ik zoek een vis maat die met mij op pad wil om achter de rovers aan te gaan in Almelo.
Graag een serieuze visser om vaker mee af te spreken.

Patrick van Dusschoten
Almelo
29/12/2019

Vismaat Gezocht
Hoi,
Ik ben Peter 57 jaar en Heb wat lichamelijke gebreken en kan daardoor weinig en slecht lopen.
Toch wil ik nog graag hengelen op witvis in het voorjaar, karper staties en op roofvis UL,L met soft baits .
Ben in bezit van een auto al kan ik niet te ver rijden .
Zelfs ben ik al tevreden om zo af en toe is over de hengelsport te dicussiƫren .
Wie waagt ???
Peter van de Leijgraaf
Den Haag
19/12/2019

Vismaat Gezocht
   
Hallo,

Ik ben Kiran 37 jaar uit Dordrecht en zoek iemand om vaker mee te vissen in Dordrecht en omstreken.. Ik hen op Facebook een pagina aangemaakt om overal zo'n beetje te vissen..

Zoek op Facebook 'Vissende Vrouwen Nl' en laat weten als je ook met mij zou willen vissen.. Ik heb de snoek nog nooit onthaakt en wil dat heel graag leren..

Groetjes,

Kiran
Kiran Changoer
Dordrecht
16/12/2019
Vismaat Gezocht
Hallo, mijn naam is Mhulek en ik kom van oorspronkelijk uit Thailand. Ik woon in Veghel. Ik ben 25 jaar oud en ben opzoek naar een vismaat hier in de buurt. Ik vis heel erg graag met een vlieghengel en spinhengel. Ik vis het liefst op roofvissen. Normaal ga ik altijd met een maatje vissen maar die heeft nu een andere hobby gevonden waardoor ik vaak alleen ben tijdens het vissen. Bij interesse kan je me een berichtje sturen!

Met vriendelijke groet,

Mhulek
Veghel
Mhulek@hotmail.com
Mhulek lau
Veghel
01/12/2019
Vismaat Gezocht
Ik probeee het maar even via hier
Dus ik ben wout 18jaar werk voor defensie
En ik zoek een vis maat voor de belgische kust of nederland ik heb helaas zelf geen auto of boot omdat k nog zo jong ben maar hou wel enorm
Van zee vissen zowel strand als boot dus zoek ik me via hier een vis maat moest je intresse hebben reageer gerust hier onder en dan stuur ik je wel eens een mail grts wout. wout.inze@gmail.com
Wout
Sinaai belgie
27/11/2019