U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht


Vismaat Gezocht
Hallo,
Ben op zoek naar een gezellige vismaat om zo nu en dan te gaan vissen.
Ben een 48-jarige hagenees uit de Lier met een westlandse mentaliteit. Vis zelf al een jaar of 25 op karper zowel binnen als buitenland. Ben in bezit van een busje/ voerbootje/ rubberbootje. Vis eigenlijk altijd alleen met me bordercollie en mis wat aanspraak en iemand om mijn hobby mee te delen. (Heb alleen dochters) Interesses van mij zijn voetbal, tattoo, auto's, F1, gezellig een biertje, vissen. Record vis 52 pond.

Zoek een gezellig enthousiast iemand.. geen bluffers of aso's of iemand die ik op sleeptouw moet nemen.
Jan
De Lier
28/04/2020
Vismaat Gezocht
Binnenkort wil ik weer gaan vissen vanuit de boot.
Ik vis voornamelijk op roofvis op het Noordzeekanaal en op zee. Wie wil er een keer mee.?
Arie Goossen
Velserbroek
24/04/2020
Vismaat Gezocht
Hallo,
Heeft er iemand 2 zeehengels te koop die in goede staat is met wat visspullen.
Dank alvast.
Wendel
Rotterdam
24/04/2020
Vismaat Gezocht
Goedemiddag,

ik ben frans 27 jaar uit Goes en heb onlangs een shetland spacefish 5.70 met 125pk mercury aangeschaft.
ik beschik sinds kort over mijn vb1 en kan door corona nog niet op voor mijn 2.
Nu zoek ik 1 of 2 gasten om regelmatig mee te gaan vissen , op Wester/Oosterschelde en sta ook open voor andere vormen van bootvissen.
Voel jij je geroepen, schroom niet en stuur me een appje! 0638820781.
ik vraag een bijdrage voor de benzine en ga er vanuit dat degene zen eigen visspullen meeneemt.

JE HOEFT ECHT GEEN PRO TE ZIJN BEN IK ZELF OOK (NOG) NIET:).

Leeftijd speelt geen rol.

frans hoogerwerf
Goes
10/04/2020
Vismaat Gezocht
Ik zoek een vismaat omgeving Swalmen om gezellig te gaan vissen ben 53 jaar oud samenwonend . Ik zoek iemand die houd van witvissen karpetten en snoekbaarzen ,ik heb zelf alleen een brommer hoop dat dit geen probleem is , als jij een auto hebt en ik rij mee betaal ik gewoon mee .je hebt hier 2 mooie vijvers in Swalmen om te kunnen vissen waar karper brasem en zeelt in zit . Hoop snel van iemand wat te horen.
Michel
Swalmen
09/04/2020
Vismaat Gezocht
Vismaat gezocht mag ook tot een half uur rijden buiten Ede zijn..
Sebastiaan Valkenburg
Ede
06/04/2020
Vismaat Gezocht
Vismaat gezocht voor vissen op snoek, snoekbaars en baars.

Heb zelf een bellyboat maar vind streetfishing en vissen in de polder ook leuk.

Kan nog veel leren over het vissen op roofvis.

Wie gaat er mee dagje bellyboaten of streetfishen?
Michiel Clarisse
Schiedam
14/03/2020
Vismaat Gezocht
Ik ben Martien en 59 jaar. Ik woon in Son en Breugel nabij Eindhoven. In de zomermaanden vis ik voornamelijk met vaste hengel op witvis en heb nu een vaste hengel aangeschaft speciaal voor het karper vissen. Dat wil ik dit jaar een beetje gaan ontdekken. Daarnaast ga ik regelmatig roofvissen vanaf de kant. Ik heb geen eigen boot. Als er iemand is die het leuk vind om af en toe samen te gaan vissen zou dat gezellig zijn.
Ik ben in het verleden ook vaak een weekje of iets langer in Noorwegen gaan vissen. Ik zou dit graag weer willen doen maar zoek, ook om de kosten te drukken, enkele vismaatjes hiervoor. Heeft u interesse om samen een visreis te plannen of heeft u nog een plekje vrij dan hoor ik het graag.
Martien
Son En Breugel
11/03/2020
Vismaat Gezocht
Hallo sportvissers,

Ik ben Michael, 49 jaar.

Ik zoek een vismaat voor het vissen op snoekbaars en baars en andere roofvissen op de rivieren en andere wateren in Zuid Holland.
Ik vis veel vanaf de kant, als je interesse hebt om mee te gaan vissen hoor ik je wel.


groet Michael
Michael
Hoogvliet
11/03/2020
Vismaat Gezocht
Ben reeds jaren karpervissen maar alleen is maar alleen ,daarom zoek ik aangenaam viskarpergezelschap (geen drinkgelag) om te gaan vissen in Snellegem (regio Brugge).
Bezit wagen en eventueel wil ik ook nachtvissen ie de karperput de mandelput de Dentergem nabij Tielt (west-vlaanderen)
Graag ernstige reacties .
Dhenens Michael
Roeselare
08/03/2020
Vismaat Gezocht
Ik ben Gert-Jan.... Ik woon in de Hoeksche-Waard. Door m'n drukke baan vind ik het heerlijk om af en toe is een hengeltje te werpen. Heel het jaar door wel roofvis en in de zomermaanden lekker s'avonds of s'ochtend lekker paar uurtjes met de pen op karper of zeelt. De meeste vismaten zijn ver weg gaan wonen of zijn met de hobby gestopt of geen tijd enz.... Ik ben op zoek naar iemand die weleens tijd maakt om te hengelen. Liefst wel woonachtig in de Hoeksche Waard maar is ook niet erg in de omgeving.
GertJan
Puttershoek
08/03/2020
Vismaat Gezocht
Hallo ik ben Jan Glasbergen (1956) en ik zoek een vismaat om te vissen in de omgeving van Oegstgeest o.a. Klinkenbergerplas , Leiden , Noordwijk .
Ik ga vaak op dinsdag vissen .
Jan Glasbergen
Oegstgeest
28/02/2020

Vismaat Gezocht
ben bert gerards 48 jaar getrouwd op zoek naar vaste vismaat om mee te vissen op randmeren en polder nachtje of weekend zoals het uit komt een keer per jaar na frankrijk toe
bert gerards
zeewolde
27/02/2020
Vismaat Gezocht
Mijn naam is Michel Loohuis. Ik ben op zoek naar een vismaat omgeving West Friesland die het leuk vindt om samen te gaan vissen op zeebaars/zeevissen. Ik zelf vis in de omgeving IJmuiden, Wijk aan Zee en Den Helder/Huisduinen.
michel loohuis
hoogwoud
05/02/2020
Vismaat Gezocht
Hoi ik ben Lennard!
Ik ben 15 jaar oud En zoek een leuk roofvis maatje om mee te vissen in de regio Vianen Nieuwegein IJsselstein. Ik zoek een leeftijds genoot mag ook iets ouder. Stuur me een berichtje als je intresse hebt ben ook beschikbaar in dm van instagram: lennard.0347
Lennard
Vianen
27/01/2020
Vismaat Gezocht
Hallo, ik ben lennard 15 jaar oud en zoek een vismaat om mee op roofvis te vissen in de omgeving van vianen,Nieuwegein en IJsselstein ben jij een jongen van rond mijn leeftijd en zoek je ook een vismaat neem contact met mij op via instagram: Lennard.0347
Lennard
Viandn
26/01/2020
Vismaat Gezocht
Er is nog 1 plaatsje vrij om mee te gaan vissen naar Noorwegen (Sarnes)
Wanneer: April 2020
Kostprijs: All In reis, heen en terug(vis komt in diepvries naar huis wink ) Verblijf, eten, drank, boot, brandstof boot , aas enz.... Alles in voor +- 1500 euro.
Verblijf 7 dagen.
De PIlchards
Belgie
23/01/2020
Vismaat Gezocht
Hey! Ik ben Glenn(28) uit Nieuwegein!
Ik woon hier nu iets meer dan een jaartje en ben opzoek naar een maatje die af en toe eens wat Baarsjes en snoekjes wilt gaan vangen!
Ik weet wat leuke plekjes in de buurt, maar sta altijd open voor nieuwe suggesties!

Stuur een berichtje en laten we eens gaan!
Glenn
Nieuwegein
18/01/2020

Vismaat Gezocht
 
Hoi. Ik ga in april naar Noorwegen vissen. Mijn huidige visvriend kan niet meer ivm ziekte. Nu zoek ik 1/2 mensen die mee willen. Huisje is 6 persoons maar heeft 3 aparte slaapkamers.Ligt meteen aan het water en de boot op 30m loop afstand. Het huis ligt bij Berg.Noorwegen uurtje boven Hitra Ik hoor het graag als er mensen zijn die een keer willen gaan in april. Huisje is geboekt van 18 tot 25 april. Wil graag met de auto naar Frederikshaven dan boot naar oslo en dan met de auto naar berg. Dit is ongeveer 800 rijden nog. Ben als jaren visser in noorwegen en weet (niet alles) aardig de weg daar. Huisje ligt niet ver van de zee waar natuurlijk avontuurlijk te vissen is.Lijkt het je wat stuur me een mail of app 0653936786voor meer info.

Gr leon
leo.hoegen@planet.nl
Landgraaf
16/01/2020

Vismaat Gezocht
Hoi mijn naam is Johan ik ben 41 en ik ben op zoek naar een vismaart in zwolle ik heb m.n eigen visboot wie vind het leuk om met mij mee te gaan vissen op snoek en wie kan mij nog wat bij leren ik hoor het graag
Johan
Zwolle
14/01/2020