U heeft een algemene of specifieke vraag over sportvissen, reizen, materialen, boten, ervaringen van anderen enz.enz.? U wilt iets meedelen dat volgens u ook andere sportvrienden moeten weten? U heeft iets te koop of zoekt juist iets speciaals? Klik dan hier voor plaatsing van een nieuw bericht, evt. met foto.

Specifiek zoeken? Klik op een van onderstaande rubrieken

Plaats een nieuw bericht

Tips
Hoi,

Heeft iemand van jullie ervaring met snoekvissen op het immense meer Mälaren in Zweden in de buurt van Brö ?
Alle tips zijn welkom.

leonard.de.bondt@skynet.be

Dank bij voorbaat.

Groet,
Leonard
Leonard
Puurs
10/03/2013
Algemeen
Tips
Hallo,

ik heb een fisfinder van lowrance gekocht afgelopen november op de beurs in utrecht. een kleuren dieptemeter.

maar als ik op kleuren instellingen zet slaat me scherm helemaal dicht van de ruis. heb al verschijnen dingen geprobeerd boekje erbij gepakt instellingen gedaan wat er in het boekje staat. heb hand matig geprobeerd en automatische instellingen maar krijg geen goed beeld. nou staat ie op zwart wit met vis id aan maar dat is niet mijn bedoeling van deze diepte meter.

wie kan mij miscchien een paar basis instellingen vertellen hoe ik een kan beeld krijg in kleur en goed de voorns kan zien.

met vriendelijke groet,

stefan bakker
stefan
den oever
09/03/2013
Tips
hej tf ,

2 weken geleden had ik mijn toppoog van mijn stok gebroken , dit vond ik jammer want deze stok was perfect om mijn sikabaits te vissen , dus ik deed hem binne bij stanny van watersport matheusen en vorige week kreeg ik telefoon dat ik hem terug kon komen hale , dit was een 2 delige dus kreeg ik een nieuw stuk , ik vind dat dit ook wel een gezegd mag worden , wat een top service !!

de sikabaits zijn te verkrijgen in flanker en hybride bij watersport matheusen

groeten jordi
jordi
oostmalle
02/03/2013