uitwisselen vistips 2008
Beste Sportvissers. Allemaal de beste wensen met veel strakke lijnen in 2008.

Veel recreatie sportvissers die een dagje in Flevoland willen gaan vissen in 2008 beschikken meestal over te weinig waterkennis op onze uitgebreide wateren.Een beetje informatie vooraf van locale collega sportvissers zal dan ook als zeer welkom en gastvrij overkomen.

Voor locale sportvissers en sportvissers die in de regio Flevoland willen gaan vissen wil ik een mailservice opzetten betreffende de uitwisseling van gegevens betreffende de dagelijkse migratie van het visbestand op de uitgebreide viswateren van Almere ,Flevoland. Exacte stekken doorgeven is niet de bedoeling in deze mailservice deze is echter beperkt tot beloopbare vakken water voor alleen aangemelde e-mail-leden waar de meeste vis zich op dat moment bevind en welke waterlaag de meeste kansen biedt voor diverse vissoorten..

Heeft u belangstelling en wilt u hieraan meewerken als locale sportvisser en deze kennis ook delen met aangesloten gast sportvissers in Flevoland, dan kunt uw zich aanmelden voor deze gratis mailservice bij:

visgidsen.flevoland@gmail.com ( Let op de punt tussen visgidsen en flevoland)
Onderwerp vistip Flevoland (gast) of (local)

Met vermelding van het vaste e-mail adres, inclusief de adres gegevens. Om misbruik te voorkomen.

Met sportvis groet,

Henk Slegh.
Henk Slegh, Akmere, 01/01/2008

REAGEER