Trailerhelling numansdorp
Nu de brug open is kan er al getrailert worden in numansdorp?
Kris , .(JavaScript must be enabled to view this email address), Dessel, 12/08/2023

REAGEER

Gravatar
JVH
.Bevel

Ik ben er donderdag gepasseerd, zowel Numansdorp als de banaan nog gesloten....

  • 8 months and 4 days geleden
Gravatar
Arie
.

Naar mijn weten wordt die helling niet meer uitgediept en is dus minder geschikt. De bedoeling is dat je aan de overkant trailert.
Helaas is de Banaan nog een paar weken gesloten.

  • 8 months and 4 days geleden
Gravatar
Sam
.Stad aan ‘t Haringvliet

PLANNING TERUGBOUWEN TRAILERHELLINGEN | In de laatste twee weken van augustus bouwen we de trailerhellingen nabij de Haringvlietbrug weer terug. De trailerhellingen waren tijdens de afsluiting van de Haringvlietbrug tijdelijk in gebruik als veerstoep voor het aan- en afmeren van de landbouwpont.

- De trailerhelling aan de zuidkant bij recreatiegebied Hellegatsplein (De Banaan) wordt teruggebouwd van maandag 21 t/m vrijdag 25 augustus. Op vrijdag 25 augustus aan het einde van de dag is de trailerhelling weer beschikbaar voor recreatievaartuigen
- De trailerhelling aan de noordkant bij het strandje Numansdorp wordt teruggebouwd van maandag 28 augustus t/m vrijdag 1 september. Op vrijdag 1 september aan het einde van de dag is de trailerhelling weer beschikbaar voor recreatievaartuigen

Op 7 en 8 september worden ook de afmeerpalen verwijderd, en de afmeerpaal bij het noordelijke strandje voor de ballenlijn wordt terug gezet.

  • about 8 months and 13 hours geleden