te koop aluminium platbodem / visboot
Vanwege persoonlijke redenen bieden wij hierbij onze volledig gereviseerde en ingerichtte aluminium jonboot / visboot aan.

Het is een heel mooi project geweest om deze aluminium platbodem om te bouwen tot een prachtige volledig uitgerustte visboot. We hebben de carrosserie tot op het aluminium kaalgemaakt, alles opnieuw in de primer gezet en helemaal in de lak gespoten. Het interieur is een frame van gewolmaniseerd houten regelwerk, ook volledig in de primer en lak gezet. Het frame is afgewerkt met watervaste spaanplaat, volledig gestoffeerd en alles is uitgevuld met piepschuim. De afmetingen van de boot zijn 3,8 x 1,4 m. Door de praktische indeling is er een zeer ruim werpdek ontstaan aan de voorzijde van de boot, maar ook aan de achterzijde van de boot kunt u geweldig werpen vanaf het tweede royale werpdek. Door ervoor te kiezen om het kuipgedeelte aan één stuk te houden is hier een zeer ruim en praktisch vloeroppervlak ontstaan van 1,8 m x 0,9 m. De boot is uitgerust met een gereviseerde 9,9 Johnson 2takt motor en vaart met twee volwassenen met een gezamenlijk gewicht van 200 kg ruim 13 km per uur, u heeft dus geen vaarbewijs nodig om deze boot te mogen besturen.

Alle overige en losse bootonderdelen zijn van RVS of aluminium. De boot is voorzien van een enorm opbergvak onder het voorste werpdek en onder het achterdek is ook meer dan voldoende ruimte aanwezig voor een ruime tank, twee accu's en een jerrycan extra brandstof. Onder het werpdek aan de voorzijde is nog een apart vakje waar je nog 5 tackleboxen kunt opbergen. Alle opbergvakken zijn voorzien van kunststof matten, honingraat grijs, en ook het grote middenvak is een kunststof mat op maat voor aanwezig.

De volgende onderdelen zijn tevens aanwezig in en aan de boot ;

- accu 105 AH tbv stroomvoorziening of eventueel fluistermotor
- dekverlichting
- sfeerverlichting
- schakelpaneel incl. usb
- bilgepomp met slang
- aparte kleinere accu tbv fishfinder
- fishfinder inclusief transducer
- 8 RVS bootkikkers
- 6 RVS scharnieren
- 2 RVS bekerhouders
- 4 nieuwe zwarte fenders
- RVS hengelsteun tbv 4 hengels
- 2 sport bootstoelen Talamex inclusief draaiplateau en afneembaar
- 4 afneembare en verstelbare hengelsteunen
- nieuwe klapanker
- 2 peddels
- custom made boottrailer tbv platbodem
- afdekzeil op maat gemaakt incl. elastisch koord en gespen

Als optie is dus eventueel ook de motor ter overname, het betreft een volledig gereviseerde Johnson 9,9 pk 2takt met elektrische starter. Er is een extra accu aanwezig voor de elektrische starter die ook bijlaad tijdens het varen. In geval van nood kunt u altijd de kap eraf halen en dan kunt u de motor ook nog handmatig starten dmv een trekkoord. De motor is voorzien van een 12 liter kunststof brandstoftank.

Als tweede optie is er nog een weiniggebuikte minnkota 36 lbs fronttroller aanwezig, inclusief voetbediening. Ook deze hoeft niet wel, maar kan in overleg eventueel ook ter overname worden aangeboden.

De prijs voor de volledige boot, inclusief boottrailer is € 3000
Meerprijs voor de gereviseerde 9,9 Johnson 2 takt is € 750
Meerprijs voor de MinnKota 36 lbs fronttroller is € 250

Heel veel visplezier gewenst
Arie, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Hardinxveld-Giessendam, 06/05/2024

REAGEER

Gravatar
Theo
.Schijndel

Zit het beslag op de boot wel met rvs boutjes Parkers enz vast

  • one month and 5 days geleden
Gravatar
Arie Pellegrom
.Hardinxveld-Giessendam

Hallo Theo, alles is RVS of aluminium, ook de schroefjes, boutjes en popnagels

  • one month and 2 days geleden
Gravatar
Arie
.Hardinxveld-Giessendam

boot is verkocht

  • 3 weeks and one day geleden