Rhea Gipsy V430
Te koop een mooie goed onderhouden Rhea v430.
De boot en de motor zijn in 2005 in gebruik genomen. Ik ben de tweede eigenaar en heb de boot sinds 2020 in mijn bezit. Boot heeft altijd binnen gestaan. De boot heeft ondanks weinig draaiuren toch ieder jaar zijn onderhoud gehad bij een Honda dealer. Ik ben altijd zorgvuldig met de boot omgegaan. De boot is zeer compleet uitgerust en instapklaar. De boot is voorzien van de volgende onderdelen:
Twee Attwoodstoelen op Springfield gasgeveerde stoelpoten. Dikke accukabels met Anderson stekkers. Ook voor de backtroller. Toerenteller en electroschakelkast. Navigatie verlichting inclusief een toplicht. Fishfinder Lowrance HDS GEN2 (2015) en een Minn Kota Terranova fronttroller (2017). Deep cycle accu van 100 aH (2017) ca. 40 laadcycli tot nu toe.
Afdekzeil zware kwaliteit.
De boot heeft onlangs een beurt gehad waarbij de motor/ en staartolie, oliefilter bougies en de impeller zijn vervangen.
De boot staat op een Riba kanteltrailer die is voorzien van een centreerset. De boot laat zich gemakkelijk door één persoon traileren.
De Rhea v430 staat bekend om zijn bijzonder goede drifteigenschappen.
Prijs €8500 inclusief de Fronttroller en deep cycle accu.
€7500 zonder de bovengenoemde accessoires
Erik L, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Elst , 07/06/2023

REAGEER

Gravatar
Erik
.Elst

Aanvulling op de advertentie:
Honda 30 Pk viertakt langstaartig;
Trainer is voorzien van een loopppank;
Foto’s beschikbaar per e-mail.

  • one year and one week geleden
Gravatar
Erik L
.

VERKOCHT

  • 11 months and one week geleden