Complete aluminium Quicksilver 450 SF visboot
Complete Quicksilver 450SF met stuurconsole in hoogte (en 1 in breedte) verstelbare stoelen, incl Kanteltrailer, Honda 15Pk viertakt, electrische start en 6A laadspoel. Minnkota max electromotor, twee 105Ah tractie accus’s, startmotor accu, fishfinder 20Ah gel accu, automatische Gel & AGM accu lader, automatische bilge pomp, transducer stang en degelijke spanbanden.

Heb de boot in September 2021 gebruikt gekocht en de houten vloer laten vervangen door een lichtgewicht antislip ABS kunststof honingraat op een aluminium subframe. Ook de trailer, electro motor, verstelbare stoelpoten, 1 tractie accu, start accu en accu t.b.v. n fishfinder zijn destijds aangeschaft / minder dan twee jaar oud. De stoelen zelf zijn van 2023. De motor heeft een groot onderhoud gehad incl nieuwe riem, bougies, filter, impeller etc… en heeft een toeren en draai urenteller op de spiegel.
De transducer stang kan zowel op de spiegel als voorin de boot worden geplaatst. Dat laatste is vooral prettig als je pelagic of verticaal vist.
De startaccu laadt op tijdens het varen en voorzien van een zonnepaneel druppel lader. De boot heeft drijfvermogen in de bank achterin en voor onder de vloer en er zit er een automatische bilgepomp op.
Ideaal voor verticaal en pelagic vissen, door het lage gewichten licht icm de traploze boegmotor krijg en hou je de boot makkelijk in positie en icm de kanteltrailer kan je hem ook op plaatsen zonder trailerhelling over de rand van een kade makkelijk in en uit het water krijgen. Aansluiting is 7 en 13 polig.
Boot is qua gangboord hoogte goed geschikt voor groter water met scheepvaart, Lauwersmeer, Hollandsdiep etc… De Electromotor redt het ook in de stroming op de IJssel prima.

Vraagprijs 7000,- Graag alleen serieuze reacties.
Bruno Sauter, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Harkstede, 11/05/2023

REAGEER