Boot te koop
Via deze weg bied ik mijn Kimple Hunter 420S te koop aan. De afmetingen zijn ca.1,95 bij 4,25 en de boot is in 2021 aangeschaft bij Funmaxx Watersport in Enkhuizen en daarna zijn de elektra en de accessoires gefinetuned door Nauta's Boat Shop te Harlingen. De boot biedt comfort en uitmuntende stabiliteit en is geschikt voor het vissen op roofvis op zowel 'klein' water als grote rivieren en meren. Het is geen enkel probleem getweeën aan één kant van de boot een vis te landen. De boot heeft het Volkerak en de IJssel gezien maar ook de smalle slootjes en kanalen in het West-Friese polderlandschap. Daarnaast is de boot in mijn beleving uitermate geschikt voor het pelagische vissen op (grote) snoek en snoekbaars daar zij uitermate wendbaar is. Ik heb helaas niet heel vaak maar wel intens kunnen genieten van en met deze boot, die is voorzien van:

- Garmin Echomap Ultra 102SV + LVS32 Transducer. Dit geheel is in januari 2023 aan de boot toegevoegd voor de pelagische visserij.
- Raymarine Element 7 '' HV CHIRP Sonar/GPS + Transducer & Navionics (2021)
- Garmin Echomap Plus 72SV + Transducer & Navionics (2021)
- Afdekzeil vervaardigd door Köster Sails te Enkhuizen (2021)
- Minn Kota Terrova I-Pilot; 55 LBS Thrust; 12 Volts (2021)
- Bun voor levende aasvissen
- Voldoende opbergruimte en hengelsteunen
- 2 Scotty hengelsteunen + verlengstukken (2023)
- Yamaha 25 PK- buitenboordmotor (met startkoord) (2021)
- Vanclaes Excelleron-trailer (onderhoud gedaan door Damco Trailers te Winkel) (2021)

Voor de hele set vraag ik 15.750 euro.

Uiteraard zijn sloten en andere (kleine) accessoires en benodigdheden bij de prijs inbegrepen. Mocht je vragen hebben, treuzel dan niet en app, mail of bel me gerust. Mocht je overigens willen zien hoe de Kimple Hunter eruitziet en hoe zij zich beweegt, gebruik dan deze link: https:www.youtube.com/watch?v=Hv-9jZ8OAlQ.

Met zeer vriendelijke groet,
Lucas Ursem


PS. Ik reageer alleen op serieuze biedingen.
Lucas Ursem, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Enkhuizen, 10/05/2024

REAGEER