BBB
Ter info, voor de BBB-stemmers onder de sportvissers. Net als PvdD is de BBB geen partij om op te stemmen als fanatieke hengelsporter:

11 BBB wil de provinciale binnenwateren openstellen voor verpachting aan de binnenvisserij. (Uit verkiezingsprogramma)
R, onbekend, 21/03/2023

REAGEER

Gravatar
Peter visser
.

Tja, de meeste BBB kiezers gingen mee in het tegen stemmen. Mee met de massa zo gezegd. Maar waar moet je op kiezen, als je geregeerd wodd door matigheid en vooruitschuiving. Daar zal BBB niets aan veranderen, sterker nog, ze willen niets anders. BBB is even een oprisping van korte duur, dat plopt straks als een zeepbel, uit elkaar. Over het sportvissen zou ik me niet al te druk maken, dat blijft wel bestaan.

  • about one year and 4 months geleden
Gravatar
Fons
.

Hoeveel beroepsvissers kan BBB daarmee gelukkig maken?
Hoeveel sportvissers jagen ze daarmee weg?
Wees maar zeker dat ze bij BBB zelf ook deze afweging maken want 30% van 1 miljoen vispas-houders is een TE belangrijk stempotentieel dat je liever NIET ziet weglopen.

  • one year and 3 months geleden
Gravatar
Visloze Visser
.

Daar hebben we onze goedgehumeurde, zeer positief ingestelde Peter Visser weer.

Gelukkig zijn er bij u in de regio twee wel bekende beroepsvissers welke zich keurig aan de regels houden. Hun eigen regels.

U zegt dat sportvissen wel blijft bestaan. Er zijn toch partijen, zoals Partij voor de Dieren die er anders overdenken. Maar dit stukje heeft u nooit begrepen.

  • one year and 3 months geleden
Gravatar
Peter Visser
.

Ach, de kansloze wijsvinger is er ook weer. Welke beroeps zijn dat dan ? Die op het ovm heeft toestemming van het waterschap, gingen daar deze verkiezingen toevallig niet over.
Stop met stemmingmakerij en het zou Total Fishing sieren als ze reaguurders zoals jij, de wacht aan zouden zeggen. Dat zou heel veel ergernis schelen.
En zolang onze vergunning behartigers in hun neus zitten te peuteren gaat het voor de sportvisser allern maar slechter worden.
Maar goed jij bent dol op dat clubje.

  • one year and 3 months geleden
Gravatar
Visloze Visser
.

Weer een niks zegende reactie van de betweterige Peter Visser. Als u nou eens wat meer inhoudelijk reageert en met argumenten komt in plaats van de wijsneus te spellen.

U begint over dat de belangen beter moet worden behartigd “vergunning behartigers” maar geef eens een voorbeeld. Volgens uw clubje is de visstand geweldig en zijn er geen problemen.

Dat u niet weet om welke twee beroepsvissers het gaat zegt al genoeg. Het verbaast mij steeds hoe weinig u en uw aanhang “Willem en Hennie” weten. Maar wel altijd negatieve reacties plaatsen op Total Fishing. De beroepsvisser waar u het over heeft vist niet alleen op het Oostvoornse Meer.

Ik denk dat de boodschap van afgelopen 15 maart aan politiek Den Haag toch wel duidelijk is.

  • one year and 3 months geleden