Ardeche
Volgende week ben ik een weekje in st Martin d Ardeche, ik zou daar graag gaan vissen aangzien ik roofvisser ben , ben ik op zoek naar tips hoe het best de vis te belagen, dropshot loodkop ,plugjes… en waar ik me best kan begeven(locaties) en ook de nodige vergunningen kan bekomen
Albert, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Tremelo, 24/07/2023

REAGEER

Gravatar
Frans
.Boxtel

Heb daar met kleine spinnertjes en plugjes geprobeerd forel / barbeel te vangen. Forel helaas maar een kleintje gelukt, barbelen heb ik diverse weten te vangen. wat je ook kunt proberen is om met de daar aanwezige kikkertjes kopvoorn te vangen. de kikkertjes haken en dan door de stroomversnellingen laten drijven....
Frans

  • 11 months and 3 weeks geleden
Gravatar
AceOx
.Zoetermeer

En vergeet vooral de Europese meerval niet: die houdt zich ook op in de diepe poelen achter de stroomversnellingen, echt grote exemplaren laten zich goed vangen op kunstaas!

  • 11 months and 3 weeks geleden
Gravatar
roger
.maastricht

Met kleine plugjes kom je al een heel eind, laat kikkertjes met rust en rustig zwemmen. Ook kan je met een waterdobber ± buldo± een kunstvlieg, natte of nimpf mooi eind wegzetten en mooi laten driften. Succes met vangsten.

  • 11 months and 3 weeks geleden
Gravatar
Pieter
.

Vissen met levende kikkertjes, je moet het maar verzinnen. Een poppertje werkt prima, maar kleine plugjes en spinnertjes werkt ook top. Met een wat langere spinhengel kun je ook prima op barbeel vissen, klein loodje en stukje kaas op een hair. Ik viste gewoon 'uit het handje'.

  • about 11 months and 3 weeks geleden