Zondag 25 september: SNB-manifestatie

Persbericht SNB

Zondag 25 september: SNB-manifestatie

klik om naar de website te gaanOp zondag 25 september houdt de SNB weer de traditionele manifestatie, waarvoor alle leden hartelijk worden uitgenodigd. In ‘The Pride’ te Huizen vindt een groot aantal activiteiten plaats, zijn de nieuwste snoek- en roofvisartikelen te koop en is veel informatie te krijgen. De manifestatie is dé ontmoetingsplek voor alle SNB-leden, een jaarlijkse traditie met een geweldige sfeer en het zo vertrouwde SNB-gevoel.
 
Hoofdsponsor is Wout van Leeuwen Hengelsport. Op een enorme stand biedt Wout van Leeuwen een gigantisch aanbod van  roofvis- snoek- en kunstaasassortiment aan. Ook zal de firma Lureparts aanwezig zijn met een uitgebreid assortiment aan onderdelen om zelf kunstaas te bouwen. Lureparts is een echte specialist op dit gebied. Als kunstaasknutselaar een bezoekje waard.
 
Een aantal belangrijke groothandels als I.T.T./Bertus, Shimano, Pike Master Lures, Fox Rage, The Carpcollector/Greys en Rozemeijer laten de nieuwste ontwikkelingen op roofvisgebied zien. Verder zijn er workshops van Jack van de Mortel, Hans en Tim Koopman, Anne Brommer, John Lavooy, Arjan Terpstra, Johan Caneel, Auke Jongbloed, Derkbaits, Albert Wester, Dimitri de Grauw, Joachim Hautekeete en Roofvisnet/Roovers.
 
De hele dag is er een lezingprogramma met dit jaar: Thijs van der Sande – Snoekvakantie in Nederland, Eddy te Mebel – Vissen op snoek in de Achterhoek, Sander Paans – Giga twin-10 spinners en Jan Eggers – snoek Studie.
 
Natuurlijk is er weer de tweedehands markt, altijd een trekker. Neem de spullen die je zelf niet meer gebruikt mee, maak er goed geld van en koop weer wat nieuws. Reglement: 10% van de opbrengst is voor de SNB ter dekking van de onkosten. Inbreng voorzien van een label met naam en prijs, kan van af 10.00 uur worden afgegeven. Inbreng voor eigen risico.
 
Om 16.00 uur is er weer de bekende tombola. Loten per 5 stuks, € 5.
 
Adres: The Pride, IJsselmeerstraat 1, Huizen.

Het restaurant gaat om 9.00 uur open, de zalen om 10.00 uur. De lezingen vinden de hele dag plaats. De verloting is om 16.00 uur, daarna is er nog gelegenheid tot een drankje en napraten. Leden gratis toegang, niet-leden betalen € 5,-, dit bedrag krijgen zij terug als ze op de manifestatie lid worden. Gratis parkeren.