image description

Zicht op zeebaars : Vriend zeebaars trekt zich niets aan van…

Ik kan me nog goed een van mijn eerste zeebaarsartikelen in BEET herinneren waarin ik schreef dat zeebaars een 100% op zicht zou jagen en "dik" water je vangsten lelijk zou beperken. Niets blijkt na al die jaren ervaring minder waar.


Oud zeebaarsworkshop deelnemer Ralph Zuiker wist een aantal mooie zeebaarzen te foppen.


Yves was vrijdag Limburg ontvlucht vanwege de wateroverlast. Hij ving 2 mooie zeebaarzen.

Zeebaars reageert gewoon op de trillingen van je aangeboden kunstaas. Ondanks dat de kleur van het water in de Waterweg vergelijkbaar is met chocomel aast vriend zeebaars er gretig op los. Dat terwijl je shad na hooguit 10 cm is verdwenen in die vieze troep. Ook in het Calland-en Hartelkanaal worden zowel vanaf de kant als vanuit de boot goede vangsten geboekt. Naast de soms enorme concentraties scholenbaars worden ook grote vissen tot soms wel 80 cm gevangen.


Boem mooie dikke vissen.


Dik verdiende 80er voor Peter.

Kortom het is weer leuk om er eens een sessie aan te wagen. Wil ook jij het gevecht aan gaan met je éérste zeebaars geef je dan op voor een van mijn leerzame workshops. Ik leer je binnen een tijdsbestek van amper 4 uur alle ins en outs van deze spectaculaire visserij.


Eindelijk weer veel leven aan de shads.


Oeps op de huid gebakken lekker!

Je kunt met je opgedane ervaring langs de gehele Nederlandse terecht om vriend zeebaars te belagen. Mocht je niet in het bezit zijn van eigen hengelmateriaal dan zorg ik daar geheel gratis voor. Ook het kunstaas is volop gratis te gebruiken.


Jan met zijn dikke 70er

Kijk voor meer info even op mijn site zeebaarsworkshops.net daar vindt je filmpjes etc. Je kunt me ook even mailen joopvis@caiway.nl of bellen naar 0031(6)20016129

 

Stekel ze

The Bass Whisperer. 

Joop.