Zicht op Zeebaars 63: Eindelijk weer eens een leuke visserij

Zicht op Zeebaars 63:

Eindelijk weer eens een leuke visserij

Door Joop Folkers

Na weken kommer en kwel is er momenteel best wel weer een visje te vangen. Zelfs de dichtbij gelegen wrakken zitten bomvol met mooie dikke gullen terwijl ook vriend zeebaars langzaam maar zeker van zich doet spreken!


Mooie gezonde gullen.

Oké,ik geef toe de vangsten zijn zeker vergeleken met vorig jaar slecht te noemen maar als je zo nu en dan toch een visje vangt heb je het al snel naar je zin. Mijn vriezer is in ieder geval weer lekker gevuld met een aantal onovertroffen kabeljauwfilets!


Af en toe een mooie zeebaars.

Het barst momenteel werkelijk van de geep en ook hebben we afgelopen zaterdag véél zeeforel zien springen! Kortom allemaal positief nieuws,ware het niet dat het weerbericht de komende dagen op “herfst”staat!


Je zag opmerkelijk veel zeeforel springen.

Zoals je hebt kunnen lezen houdt onze “scharren-mepper"Lucky Luck het voorlopig even voor gezien. Jammer,want juist die betrokkenheid tot de gewone zeevisser stond centraal in zijn leuke informatie. Luck bedankt voor je info van de afgelopen jaren en ik hoop dat je je rubriek snel zal gaan missen en een nieuwe doorstart maakt!

Stekel ze ,Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Klein kunstaas.
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Visser in de maak
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -