Zicht op zeebaars 205 Op naar Utrecht…

Zicht op zeebaars 205 

Op naar Utrecht… 

Door Joop Folkers

Vrijdag 30 oktober opent de grootste Europese Hengelsport- en Botenbeurs zijn deuren in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Een topmanifestatie waar iedere sportvisser wel iets van zijn gading kan vinden! Ook Total Fishing heeft uitgepakt met een grotere stand dan vorig jaar. Het programma waar bekende vissers lezingen zullen houden over onze fantastische hobby zit bordevol!

Er zijn onder andere lezingen over snoek in binnen- en buitenland van Bertus Rozemeier en Berthil Bos. Arnout Terlouw vertelt over amazonerovers. Ook streetfishing, vliegvissen op snoekbaars en vissen op forel komen aan bod.



Zelf ben ik op de stand aanwezig om alle vragen over vriend zeebaars te beantwoorden en uitgebreide lezingen te geven over deze fantastische sportvis! Een deel van mijn lezing gaat over de visserij over blauwvintonijn vanuit Riumar aan de Ebrodelta in Spanje. Schipper Eric Ouwens is ook aanwezig om te vertellen over deze bloedstollende visserij, zoals ik afgelopen zomer beleefde.

Bij de gezellige stand van Total Fishing kan iedereen terecht kan met zijn vragen over zijn hobby. Het maakt niet uit of je vragen hebt over zeevissen, roofvissen of karpervissen, voor al deze disciplines is wel iemand die je graag te woord staan!  

Een hengelsportbeurs gilt nu eenmaal om aanbiedingen. Uiteraard wil ik niet achter blijven en daarom krijgt iedere sportvisser die het komend seizoen (start half mei 2016) een zeebaarsworkshop bij ons volgt een korting van 20€!


Daar doe je het allemaal voor!


De kans dus om kennis te maken met deze spectaculaire zoute, gestekelde sportvis. Ik gids sinds ruim 10 jaar mijn boot in dit unieke zeebaarsgebied!

Klein maar fijn!

Mocht je geinteresseerd zijn en de zekerheid hebben om je eerste zeebaars te kunnen vangen neem dan tijdens de beurs even contact met me op, dan zoeken we meteen een gunstige datum uit voor het komend seizoen.


Prachtvis op de Bony 09.


Uiteraard is ook hier is een mooie korting op zijn plaats!

Tot ziens op onze stand van deze spectaculaire beurs! Kom maar op met je vragen!

'The Basswhisperer'
Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -