Zicht op zeebaars 201 Vanaf 5 september weer nieuwe zeebaarsworkshops

Zicht op zeebaars 201 

Vanaf 5 september weer nieuwe zeebaarsworkshops! 

Na onze geslaagde Spaanse tonijntrip heb ik de draad maar weer opgepakt en mijn zeebaarshengels tevoorschijn gehaald. September en oktober vind ik persoonlijk de mooiste zeebaarsmaanden van het jaar. 

De vissen zijn nu al volgevreten dus in topconditie en beresterk! Gisteravond kon ik na een aantal weken weer met volle teugen genieten van mijn eerste zeebaarsdril.

Na een snoeiharde aanbeet ging onze gestekelde vriend er als een speer vandoor maar kon ik hem net voor de stenen afremmen door mijn hand op de spoel van mijn molen te drukken. Gedurende de loop van de avond werd ik regelmatig getrakteerd op een aantal fantastische aanbeten! Kortom, ik kan het nog en ben weer helemaal 'ingeburgerd' ben in het zeebaarswereldje!


Remy met een mooie zeebaars gevangen tijdens een van de workshops!
 
Mede omdat ik nu weet dat er weer een leuk zeebaarsje te vangen is heb ik besloten om per 5 september weer te starten met een nieuwe serie zeebaarsworkshops vanaf de pier in de Hoek.

Tijdens mijn bezoeken aan de pier kom ik regelmatig volleerde zeebaarsvissers tegen die bij mij een cursus hebben gevolgd en nu ook daadwerkelijk goed zeebaars weten te vangen.


Ook andere vissers wisten mooie baarzen te vangen!

Ik garandeer je dan ook dat je na vijf uur cursus alle ins en outs van deze spectaculaire visserij onder de knie hebt en je overal waar in Europa dan ook je zeebaarsje kunt vangen! Heb je nog geen zeebaarsoutfit of -kunstaas omdat je eerst de bekende kat uit de boom wilt kijken dan zorgen wij voor een gratis outfit. Ook het gebruik van alle soorten kunstaas (shads/pluggen/gebonden jigkoppen etc.) is bij de prijs inbegrepen.

Wil je zo’n interessante workshop graag eens met een aantal vaste visvrienden volgen laat het me dan even weten dan organiseren we een speciale dag alleen voor jou en je visvrienden!  


Prachtvis op de Bony.

Zo’n workshop is naast pakweg zo’n vijf minuten theorie verder 100% praktijk gericht. We volgen de deelnemers gedurende de gehele cursus en laten bijvoorbeeld zien hoe men het beste kan werpen om het kunstaas zo attractief mogelijk aan te kunnen bieden.

Alle kleine facetten worden goed doorgenomen en iedereen krijgt ruimschoots aandacht. Tijdens het vissen kun je net zoveel vragen stellen als je wilt en word bijvoorbeeld het knopen van een voorslag enzovoorts duidelijk uitgelegd. Kortom een aanrader voor de aanstormende zeebaarsvisser. Nogmaals wij garanderen dat je na vijf uur als volleerd zeebaarsvisser van de pier stapt!  


Volleerd!

Geinteresseerd, stuur voor meer informatie even een mailtje naar joopvis@caiway.nl

Stekel ze,
The Basswhisperer.
Joop.

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -