image description

Zicht op zeebaars: 18 mei start nieuwe zeebaarsworkshops.

Ja ja langzaam maar zeker komt het voorjaar in zicht. We hebben tot op heden nauwelijks nachtvorst kunnen noteren waardoor de zeewatertemperatuur van de Noordzee rond de 4 a 5 graden blijft schommelen.

Zoals je hebt kunnen zien en horen heb ik het een en ander verteld over de mogelijkheden om zeebaars vanaf het strand te belagen. Een topvisserij die je langs vrijwel de gehele Nederlandse kust kunt beoefenen. De komende weken neem ik jullie mee in de uitgestrekte wereld van zeebaarskunstaas en materiaal.

Hierdoor wordt het allemaal wat makkelijker om de " juiste" zeebaarsoutfit aan te schaffen. Wil je alvast meer over het te gebruiken materiaal weten kijk dan even op mijn net bijgewerkte site zeebaarsworkshop.nl onder de rubriek materiaal. Mocht je vragen hebben dan kun je me altijd even een berichtje sturen. Kortom we gaan ons opmaken voor het nieuwe zeebaars seizoen.

Wil ook jij de kans maken om het gevecht aan te gaan met de sterkste vis die er langs onze kust te vangen is meld je dan aan voor zo'n leerzame workshop dan leren wij je binnen 4 uur alle ins en outs van deze spannende visserij. Het is ook leuk om dit eens samen met een stel vrienden te ondernemen. Je kunt eenvoudig boeken via je mobiel. Moch tf je zelf geen materiaal hebben dan zorg ik daar geheel gratis voor. Ook het kunstaas is tijdens de cursus gratis te gebruiken. Vragen? Ik hoor je graag.

Stekel ze

The Base Whisperer. 

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -